Az MLBKT Benchmarking Tagozata a vasúti utazás biztonságának kulisszatitkairól tart minikonferenciát március 30-án. A közlekedési szektorban alkalmazott benchmark módszerek bemutatását követően a karbantartások minősítésével, majd a siklások biztonsági vizsgálatával és fejlesztési irányzatokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők fejlesztőmérnökök segítségével.

Az utazás biztonságának kulisszatitkai

Az MLBKT Benchmarking Tagozata a vasúti utazás biztonságának kulisszatitkairól tart minikonferenciát március 30-án. A program résztvevői szakértő fejlesztő mérnökök segítségével betekintést nyerhetnek abba a különleges világba, amelynek köszönhetően az utasok biztonságban érezhetik magukat a vasúton való utazásaink során. A közlekedési szektorban alkalmazott benchmark módszerek bemutatását követően a karbantartások minősítésével, majd a siklások biztonsági vizsgálatával és fejlesztési irányzatokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők magas szakmai színvonalon, mégis közérthető módon.

MTI Fotó: Kálmándy FerencIdőpont
  1. március 30. (péntek), 10:00-14:00
Helyszín

A MÁV Baross Gábor Oktatási Központjának Istvántelki tanműhelye
Budapest, IV. ker.
Elem u. 5-7. I. em. 101.

Program

09:30 ? 10:00
Regisztráció

10:00 ? 10:45
Szektorális benchmarking és alkalmazása
Pap Sándor, igazgató, MÁV Zrt., az MLBKT Benchmarking Tagozatának vezetője

10:45 ? 11:30
Karbantartás minősítés megbízhatósági megközelítésben
Dr. Csiba József, igazgató, MÁV Zrt., Egyetemi docens, BME

11:30 ? 11:45
Kávészünet

11:45 – 12:30
Vasúti járművek ütköztetéses és kvázi-statikus siklás biztonsági vizsgálatai
Kaló János, fejlesztőmérnök, MÁV Zrt.

12:30 ? 13:15
Vasúti járművek keresztfutás-stabilitása és dinamikus siklás biztonsága
Pálfi Csaba, Osztályvezető, MÁV Zrt.

13:15 ? 14:00
A vasúti Diesel-motorok fejlesztési irányai
Kiss Csaba Fejlesztőmérnök MÁV Zrt.

14:00
Kérdések, válaszok

Részvételi feltételek

Jelentkezzen most!A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 25 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 5.000 Ft+áfa/fő.

Jelentkezni az ide kattintva megnyíló űrlapon keresztül lehet 2012. március 27-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra szintén március 27-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni.

Adjon visszajelzést!