Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja (BVK) megalakulásának 10. évfordulója alkalmából egynapos innovatív workshopra invitálunk minden olyan érdeklődőt, aki munkájából vagy érdeklődéséből kifolyólag szívesen és lelkesen kapcsolódik be a beszerzési gyakorlatokkal kapcsolatos vitákba.

BVK10: Innovatív beszerzési workshop

Innovatív beszerzési workshop

Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja (BVK) megalakulásának 10. évfordulója alkalmából egynapos innovatív workshopra invitálunk minden olyan érdeklődőt, aki munkájából vagy érdeklődéséből kifolyólag szívesen és lelkesen kapcsolódik be a beszerzési gyakorlatokkal kapcsolatos vitákba.

Az elmúlt 10 év fontos beszerzési innovációinak felelevenítésével, a jelenlegi trendek megvitatásával, a tárgyalóasztal másik oldalán lévők bevonásával és több izgalmas meglepetéssel, konstruktív játékkal készülünk.

Részvételi díj:

44.000 Ft + áfa; MLBKT tagoknak: 37.000 Ft + áfa. A március 31-ig regisztrálóknak 10.000 Ft + áfa kedvezményt biztosítunk. A március 31. után regisztrálók kuponkóddal 8.000 Ft + áfa kedvezményt érvényesíthetnek. A részvételi díj tartalmazza a workshopon való részvételt és az étkezést is. Az április 7-ig regisztrálók között 15 db grafológiai elemzést sorsolunk ki. Az elemzésből kiderítheti, milyen az Ön személyes beszerzői profilja.

Időpont:

2012. április 25., 9:00-17:30

Helyszín:

Best Western Hotel Hungaria; 1074 Budapest, Rákóczi út 90.

További információ:

bvk10jelentkezes@beszerzesivezetok.hu

Regisztrációhoz kattintson ide.

Program

9:07
Napfelkelte

9:27
Az elmúlt 10 év fő mérföldkövei a beszerzési szakmában
Kemendy Nándor, Chinoin Zrt., beszerzési vezető – Werle Zoltán, MÁV Zrt., társasági szolgáltatások igazgató

10:15:
Kikapcsoló: Képek a BVK életéből
10:25
Merre tart a beszerzés?
Gábor Zsolt, beszerzési igazgató, Ericsson Magyarország Kft.
11:10
Kávé és bögre: Nézzük meg Myers és Briggs dobozait!

Egy kis játékos önismeret: Jung munkája nyomán Isabell Myers és Katharine Briggs kidolgozott egy pszichológiai eszközt, a Myers ?Briggs típusindikátort (MBTI), amely megmutatja az egyén preferenciáit, erősségeit.

Lehetőség lesz arra, hogy a trénerek segítségével laza, játékos keretek között megismerkedjenek az MBTI módszerével és ennek eredményeként kapjanak egy személyiség leírást önmagunkról, amely gazdagítja az önismeretet.

11:40
A beszerzési szervezet alkalmazkodása a külső környezethez, a változáshoz
Giltán Tivadar, beszerzési és üzemeltetési igazgató, Allianz Hungária Zrt. – Szabó Ákos, ügyvezető, Electool

12:25
Ebéd Ferivel

13:30
A paraván mögül: kulisszatitkok a beszerzésről
Bocsárdi László, stratégiai igazgató, Siemens Zrt. – Simon Zoltán, beszerzési igazgató, DHL Global Business Services

14:00
Migrén! Avagy az értékesítők fejfájásai
Szemán István, tanácsadó, DKR SYSTEMS – Aczél László, ügyvezető igazgató, Young & Rubicam / elnök, MAKSZ

14:30
Kikapcsoló: beszerző – értékesítő szkanderverseny

15:00
V-asztalnál a véleményvezérek

16:30
Kitartóknak meglepi

17:30
Naplemente

Részvételi feltételek

Jelentkezzen most! Részvételi díj: 44.000 Ft + áfa; MLBKT tagoknak: 37.000 Ft + áfa. A március 31-ig regisztrálóknak 10.000 Ft + áfa kedvezményt biztosítunk. A március 31. után regisztrálók kuponkóddal 8.000 Ft + áfa kedvezményt érvényesíthetnek. Jelentkezni április 22-ig az online jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj átutalásával lehet. A jelentkezéseket a részvételi díj beérkezésekor igazoljuk vissza. Maximum 80 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. A lemondást kizárólag írásban fogadjuk el április 21-ig! Írásbeli lemondás hiányában távolmaradás esetén sem tudunk eltekinteni a teljes részvételi díj megfizetésétől. A részvételi díj tartalmazza a programon való részvételt, az ebédet és a kávészüneteket. A rendezvényen hang- , kép- és videofelvétel készítése külön engedély nélkül tilos. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni.
Számlaszám: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Médiatámogatók

Beszerzés.hu - A beszerzési döntéshozók portáljaTranzit

Adjon visszajelzést!