Az esemény rövid ismertetője: Az esemény keretében a kedves vendégek megismerhetik a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren zajló ipari és logisztikai fejlesztéseket és szolgáltatásokat. Megmutatkozik a múlt, a jelen, és a szemünk előtt kialakuló prosperatív jövő is; átfogó képet adva a közeljövő lehetőségeiről és szolgáltatásairól hazánk második legjelentősebb légikikötőjében. Igazi intermodalitás, igazi jövőkép.

Debrecen Intermodal 2012

A Logisztika Napja 2012

Közösen szervez programot a cargo-partner Kft.és a Xanga GROUP a Logisztika Napja 2012 programsorozatra. A 2012. április 19-én zajló országhatárokon átívelő kezdeményezésen a következő programon vehetnek részt az érdeklődők:

Debrecen Intermodal 2012

Az esemény keretében a kedves vendégek megismerhetik a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren zajló ipari és logisztikai fejlesztéseket és szolgáltatásokat. Megmutatkozik a múlt, a jelen, és a szemünk előtt kialakuló prosperatív jövő is; átfogó képet adva a közeljövő lehetőségeiről és szolgáltatásairól hazánk második legjelentősebb légikikötőjében. Igazi intermodalitás, igazi jövőkép.

Helyszín:
Debreceni Nemzetközi Repülőtér
4030 Debrecen, Mikepércsi út

Kezdés időpontja: 14.00
Várható zárás időpontja: 16.30

Maximális létszám: 20 fő
Célcsoport: Szakmai közönség; Felsőoktatási hallgatók;

A program betelt!

További információ és jelentkezés:

E-mail: beata.garajszki@cargo-partner.com
Kapcsolattartó neve: Garajszki Beáta
Telefonszám: 29/620-320

Az eseményre a regisztráció bejelentkezési sorrendben történik, a maximális létszámon felül nem tudunk jelentkezést elfogadni. Az eseményen szerény uzsonna is várja a résztvevőket.

www.cargo-partner.com / www.xanga.hu


A Logisztika Napja 2012

Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.

Adjon visszajelzést!