Beszerzési nyílt nappal készül az Electool a Logisztika Napja 2012 programsorozatra.

Electool teljes körű elektronikus beszerzési megoldások nyílt nap

A Logisztika Napja 2012

Elektronikus beszerzési nyílt nappal készül az Electool a Logisztika Napja 2012 programsorozatra. A 2012. április 19-én zajló országhatárokon átívelő kezdeményezésen a következő programon vehetnek részt az érdeklődők:

Electool teljes körű elektronikus beszerzési megoldások nyílt nap

Európaszerte használt felhő alapú elektronikus megoldásaink közül, a Logisztika Napja alkalmából örömmel mutatjuk be, a versenypiacon és a hazai közbeszerzési környezetben egyaránt használható tendereztető és katalógusmenedzsment rendszereinek kulisszatitkait és használatát. A nyílt nap keretében gyakorlati oldalról, valós/működő rendszeren keresztül mutatjuk be az elektronikusan támogatott stratégiai és operatív beszerzési folyamatokat. A részvevők 2-3 órás kiscsoportos rendszerbemutatóink keretében ajánlatkérőként, ajánlattevőként, igénylőként, döntéshozóként és erre vonatkozó igény esetén a közbeszerzési bíráló bizottság tagjaként is megismerhetik, kipróbálhatják megoldásainkat.

ElectoolHelyszín:
Electool Hungary Kft., MOM Park Irodaház
1123 Budapest, Alkotás utca 53. C épület III. emelet

Kezdés időpontja: 09.15; 13.15; 17.30
Várható zárás időpontja: 12.00; 16.00; 20.00
Maximális létszám: 9 fő/csoport, összesen max. 54 fő
Csak a 17:30-kor kezdődő bemutatóra van még hely!
Célcsoport: Szakmai közönség; Felsőoktatási hallgatók;

További információ és jelentkezés:

E-mail: logisztikanapja@electool.com
Kapcsolattartó neve: Pál Andrea
Telefonszám: +36 20 539 9903

Rendszerbemutatóink 09.15-kor, 13.15-kor és 17.30-kor kezdődnek. Előzetes regisztrációt követően valamennyi időpontban lehetőség lesz az e-tendering/SourcingTool-al és a Fluentával foglalkozó csoportjainkhoz történő csatlakozásra. Megoldásaink használatának elsajátíthatósága érdekében az egyes csoportok létszámát 9 főben korlátozzuk. Jelentkezését nevének és munkahelyének/oktatási intézményének megjelölésével a fenti e-mail címre várjuk.

www.electool.hu; www.e-tendering.hu; www.fluenta.huwww.sourcingtool.hu


Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.

Adjon visszajelzést!