A Magyar Logisztikai Egyesület a Logisztika Napja 2012 programsorozat keretei között oktatási tevékenységét mutatja be 2012. április 19-én.

Nyitott Kapuk a Logisztikában

A Logisztika Napja 2012

A Magyar Logisztikai Egyesület a Logisztika Napja 2012 programsorozat keretei között oktatási tevékenységét mutatja be 2012. április 19-én.

Nyitott Kapuk a Logisztikában

Tanuld meg a logisztikát! Az érdeklődők számára bepillantást engedünk a Magyar Logisztikai Egyesület oktatási tevékenységébe, bemutatjuk a Pure Logistics Szakközépiskolánkat, ahol érettségizett fiatalok gyakorlat orientált Logisztikai Ügyintéző szakmát szerezhetnek. Ismertetjük a felnöttképzés keretében folyó Felsőfokú Logisztikai Menedzser és Felsőfokú Szállítmányozási Menedzser képzésünket, valamint OKJ-s tanfolyamainkat. A tájékoztatót a szakközépiskola helyszínén tartjuk.

Helyszín:
Az MLE budapesti oktatási terme (A pontos helyszínt a szervezők e-mailben fogják küldeni.)

Kezdés időpontja: 14:00
Várható zárás időpontja: 16:00
Maximális létszám: 30 fő

Célcsoport: Szakmai közönség; Laikusok; Diákok; Felsőoktatási hallgatók;

További információ és jelentkezés:

E-mail: a.adorjan@mle.hu
Kapcsolattartó neve: Adorján Adrienn
Telefonszám: 06-1-484-64-07

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció >>

www.mle.hu

Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.

Adjon visszajelzést!