A Logisztika Napja 2012 programsorozatához elsőként csatlakozott a TimoCom Soft- und Hardware GmbH.

Tippek és trükkök a fuvarbörze használatához

A Logisztika Napja 2012

A Logisztika Napja 2012 programsorozatához elsőként csatlakozott a TimoCom Soft- und Hardware GmbH. A 2012. április 19-én zajló országhatárokon átívelő kezdeményezésen a következő programon vehetnek részt az érdeklődők:

Tippek és trükkök a fuvarbörze használatához

TimocomA nyílt napon a TimoCom kollégái hasznos tippeket adnak a résztvevőknek arról, hogyan használható legoptimálisabban a fuvar- és raktérbörze. A lényegre törő prezentációt követően az érdeklődők igény szerint ki is próbálhatják a programot, illetve választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre ? akár a fuvarbörze használatát, akár egyéb szolgáltatásainkat illetően. Emellett munkatársaink szívesen nyújtanak biztonsági tanácsokat is. A hatékony és eredményes tájékoztatás érdekében turnusonként 10 főben korlátozzuk a csoportok létszámát.

Helyszín:
TimoCom Soft- und Hardware GmbH – Hock R Kft.
8000 Székesfehérvár, Aszalvölgyi út 5.

Kezdés időpontja: 9.00
Várható zárás időpontja: 16.00

Maximális létszám: turnusonként 10 fő
Célcsoport: Szakmai közönség; Laikusok; Diákok; Felsőoktatási hallgatók;

További információ és jelentkezés:

E-mail: kfeher@timocom.com
Kapcsolattartó neve: Fehér Katalin
Telefonszám: +36 22 515 234

www.timocom.hu


Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.
Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.

Adjon visszajelzést!