Székesfehérvár városa már a második eseményt szervezi a Logisztika Napja 2012 programsorozatra. Az IVM Zrt. eszközkiadó automatáinak gyártásába enged bepillantást.

Üzenj hadat a pazarlásnak eszközkiadó automatákkal!

A Logisztika Napja 2012

Székesfehérvár városa már a második eseményt szervezi a Logisztika Napja 2012 programsorozatra. Az IVM Zrt. eszközkiadó automatáinak gyártásába enged bepillantást. A 2012. április 19-én zajló országhatárokon átívelő kezdeményezésen a következő programon vehetnek részt az érdeklődők:

Üzenj hadat a pazarlásnak eszközkiadó automatákkal!

Cégünk rezsianyag adagoló automaták gyártásával, kihelyezésével foglalkozik. Látogatóink a nyílt nap során bepillantást nyerhetnek az automaták összeszerelésének folyamatába, használatába és megdöbbentő tényeket hallhatnak az automaták bevezetését követő fogyáscsökkenésről az egyes cégeknél. Sok szerettel várunk minden érdeklődőt!

Helyszín:
IVM Zrt.
8000 Székesfehérvár, Berényi út 102.

Kezdés időpontja: 08:30
Várható zárás időpontja: 16:00
Maximális létszám: 40 fő
Célcsoport: Szakmai közönség;

További információ és jelentkezés:

E-mail: brigitta.eros@ivm.hu
Kapcsolattartó neve: Erős Brigitta
Telefonszám: +36 30 950 30 16

www.ivm.hu


Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.

Adjon visszajelzést!