Az ISD PORTOLAN a Logisztika Napja 2012 keretei között április 19-én megmutatja, hogy van ám élet az öböl túloldalán, - igen, ott a portáldaruknál!

Nyílt nap a DUNAFERR kikötőben

A Logisztika Napja 2012

Az ISD PORTOLAN a Logisztika Napja 2012 keretei között április 19-én megmutatja, hogy van ám élet az öböl túloldalán, – igen, ott a portáldaruknál!

Nyílt nap a DUNAFERR kikötőben

A Német Logisztikai Társaság által néhány éve útjára indított programsorozatra Magyarországon először 2012 évben kerül sor a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság szervezésében a LOGISZTIKA NAPJA címmel. A magyar logisztikai szakma életében úttörő rendezvénysorozathoz az ISD PORTOLAN Kft. dunaújvárosi kikötője (www.portolan.hu) is csatlakozni kíván. Ennek értelmében szeretettel várjuk az érdeklődőket egy szakmai útmutatással egybekötött sétára a DUNAFERR kikötő területén. Ajánljuk ezt a programot a logisztika, a kikötői munka iránt érdeklődőknek, a vízkedvelőknek, a folyami hajók iránt rajongóknak, a műszaki beállítottságúaknak és a csak kíváncsi közönség számára egyaránt. Szívesen megmutatjuk, hogy van ám élet az öböl túloldalán, – igen, ott a portáldaruknál! A Logisztika Napja program keretén 2012. április 19-én reggel 8 órától 14 óráig várjuk az érdeklődőket a kikötőben.

Capt. Vaso Janicic
ISD PORTOLAN Kft.

ügyvezető igazgató

Helyszín:
DUNAFERR Kikötő – Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Ruhagyári út 4.

Kezdés időpontja: 2012.04.19. 08:00
Várható zárás időpontja: 2012.04.19. 14:00
Maximális létszám: 25 fő/csoport – 8-10 csoport lehetséges
A program betelt!
Célcsoport: Szakmai közönség; Laikusok; Diákok; Felsőoktatási hallgatók;

További információ és jelentkezés:

Jelentkezni lehet egyénileg és csoportosan is a kikoto@portolan.hu e-mail címen, vagy a 25/584-747-es telefonszámon Kovács-Doma Viktóriánál.

www.portolan.hu


Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.
Intézménynév: ISD PORTOLAN Kft.

Adjon visszajelzést!