Raktárlátogatásra várja az érdeklődőket a Sprinter Futárszolgálat Kft. a Logisztika Napja 2012 alkalmából.

Hogyan lesz egy termékből csomag, és az hogyan jut el a címzetthez?

A Logisztika Napja 2012

Raktárlátogatásra várja az érdeklődőket a Sprinter Futárszolgálat Kft. a Logisztika Napja 2012 alkalmából. A 2012. április 19-én zajló országhatárokon átívelő kezdeményezésen a következő programon vehetnek részt az érdeklődők:

Hogyan lesz egy termékből csomag, és az hogyan jut el a címzetthez?

A nyílt nap keretében az érdeklődőket végigvezetjük 4000 nm-es raktárunkban, ahol először bemutatjuk, hogy hogyan kezeljük, tartjuk nyílván a nálunk tárolt termékeket. Végigmegyünk egy csomagolási folyamaton, és bemutatjuk milyen ellenőrzési pontokon megy keresztül a megrendelt termék. Végül a csomag összekészítése után, hogyan történik a küldemények szortírozása, miként jut el a rendeltetési címére.

Helyszín:
Sprinter Futárszolgálat telephely
1097 Budapest, Gubacsi út 24. CityPoint9 üzleti park

Kezdés időpontja: 10.00
Várható zárás időpontja: 11.00

Maximális létszám: 20 fő
Célcsoport: Szakmai közönség; Laikusok; Diákok; Felsőoktatási hallgatók;

További információ és jelentkezés:

E-mail: k.timea@sprinter.hu
Kapcsolattartó neve: Kolenkó Tímea
Telefonszám: 70/778-0181

www.sprinter.hu


Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.

Adjon visszajelzést!