A MÁV Zrt. BKSZE és az MLBKT Benchmarking Tagozata közösen csatlakozik A Logisztika Napja 2012 sorozathoz.

Igényléstől a kifizetésig – a MÁV Zrt. ellátási rendszerének átalakítása

A Logisztika Napja 2012

A MÁV Zrt. BKSZE és az MLBKT Benchmarking Tagozata közösen csatlakozik A Logisztika Napja 2012 sorozathoz. A 2012. április 19-én zajló országhatárokon átívelő kezdeményezésen a következő programon vehetnek részt az érdeklődők:

Igényléstől a kifizetésig – a MÁV Zrt. ellátási rendszerének átalakítása

A MÁV Zrt. Beszerzési Készletgazdálkodási Szolgáltató Egység és az MLBKT Benchmarking Tagozat különös szakmai programmal várja “nem mindennapi” környezetben a Logisztika Napja 2012 programsorozat alkalmából – Igényléstől a kifizetésig, a MÁV Zrt. ellátási rendszerének átalakítása – című rendezvényén az érdeklődőket. A mintegy három évvel ezelőtt – hatékonyság, transzparencia és folyamatkontroll – irányelvek figyelembe vételével megkezdett beszerzési és logisztikai rendszer átalakítását kísérhetik végig a résztvevők az igényléstől a kifizetésig az ellátási lánc mentén. Bemutatásra kerülnek azok az IT megoldások, amik lehetővé teszik a cél teljesülését, vagyis a transzparens és hatékony működést kontrollált környezetben. Szakértői kerekasztal beszélgetés keretében további lehetőség nyílik a részletek mélyebb megismerésére. Program végén a résztvevők között ajándékokat sorsolunk ki, majd rövid múzeumlátogatással zárjuk a Logisztika napja 2012 rendezvényt a MÁV Zrt.-nél.

Helyszín:
Gyermekvasút
1021 Budapest, Hűvösvölgy állomás

Kezdés időpontja: 10.00
Várható zárás időpontja: 15.00

Maximális létszám: 50 fő
Célcsoport: Szakmai közönség; Felsőoktatási hallgatók;

További információ és jelentkezés:

E-mail: vargasza@mav.hu
Kapcsolattartó neve: Varga Szabolcs
Telefonszám: 06/1 511-8660; 30/278-9407

www.mav.hu

Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.

Adjon visszajelzést!