A BI-KA Logisztika Kft. kifejezetten a Szolnoki Főiskola hallgatóinak szervez nyílt napot A Logisztika Napja 2012 alkalmából.

Raktárlogisztika testközelből Szolnokon – ne csak hallgass róla!

A Logisztika Napja 2012

A BI-KA Logisztika Kft. kifejezetten a Szolnoki Főiskola hallgatóinak szervez nyílt napot A Logisztika Napja 2012 alkalmából. A 2012. április 19-én zajló országhatárokon átívelő kezdeményezésen a következő programon vehetnek részt az érdeklődők:

Raktárlogisztika testközelből Szolnokon – ne csak hallgass róla! A BI-KA Logisztika Kft. nyílt napja főiskolai hallgatóknak

Ismerd meg a raktár-logisztikai folyamatokat a gyakorlatban! Járműalkatrész gyártó vállalatok termékeinek, alapanyagainak speciális kezelésével, tárolásával ismerkedhetnek meg a rendezvényre látogatók. Az eseményre elsősorban a Szolnoki Főiskola Nemzetközi gazdálkodás, illetve Kereskedelem és marketing szakos hallgatóit várjuk.

Helyszín:
BI-KA Logisztika Kft.
5000, Szolnok, Tószegi u. 2

Kezdés időpontja: 14.00
Várható zárás időpontja: 16.00

Maximális létszám: 25 fő
Célcsoport: Felsőoktatási hallgatók;

További információ és jelentkezés:

E-mail: bagi.barbara@bi-ka.hu
Kapcsolattartó neve: Bagi Barbara Anna
Telefonszám: 56/524-050

www.bi-ka.hu


Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.

Adjon visszajelzést!