A Top Point Kft., a Linde, a BITO, a BCS és az Eco-Log-Ing Országjáró Logisztikai Turnéjának győri állomásán csatlakozik A Logisztika Napja 2012 sorozathoz.

Testreszabott megoldások az intralogisztikában

A Logisztika Napja 2012

A Top Point Kft., a Linde, a BITO, a BCS és az Eco-Log-Ing Országjáró Logisztikai Turnéjának győri állomásán csatlakozik A Logisztika Napja 2012 sorozathoz. A 2012. április 19-én zajló országhatárokon átívelő kezdeményezésen a következő programon vehetnek részt az érdeklődők:

Testreszabott megoldások az intralogisztikában

Az Országjáró Logisztikai Turné fókuszában az újdonságok és fejlesztések állnak az üzemi-, gyári-, raktári-, áruházi belső logisztikai folyamatokban. A logisztikai innovációnak köszönhetően a hagyományos lehetőségeken túl számos új megoldás létezik, amely komoly költségeket, jelentős élőmunkát takaríthat meg gyártóknak, kereskedőknek, szolgáltatóknak egyaránt. Az előadásokat négy hazai cég, a Linde Anyagmozgatási, a BCS Hungary, a BITO Raktártechnikai Kft. és az Eco-Log-Ing gyakorlati szakemberei tartják.

Fő témák:

  • a szimulációs tervezés módszere, évekre kiható eredményei,
  • a napi munkát megkönnyítő raktárirányítás és azonosítás,
  • a hatékony anyagmozgatás prémium eszközei, élettartam csúcsok,
  • a biztonságos tárolást szolgáló raktári eszközök, berendezések.

Az előadásokat vacsora és kötetlen szakmai beszélgetés zárja. Érdeklődését várjuk. Kérjük, mindenképpen regisztráljon a weboldalon legkésőbb az esemény előtt 3 nappal!

Helyszín:
Hotel Famulus
9027 Győr, Budai út 4-6.

Kezdés időpontja: 15.00
Várható zárás időpontja: 19.00

Maximális létszám: 50 fő
Célcsoport: Szakmai közönség, Felsőoktatási hallgatók;

További állomások (azonos tartalommal):

  • április 17. Veszprém, Hotel Historia
  • május 3. Székesfehérvár, Hotel Magyar Király.

Kérjük, mindenképpen regisztráljon a weboldalon legkésőbb az esemény előtt 3 nappal!

További információ és jelentkezés:

E-mail: fenyves.julia@toppoint.hu
Kapcsolattartó neve: Fenyves Júlia
Telefonszám: +36 1 306 1542

http://toppoint.hu/Logisztikai_turne-201201.htm


Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.

Adjon visszajelzést!