2012. április 19-én lesz A Logisztika Napja. A hazai programsorozat keretében az XAPT Nyílt Napot hirdet irodájában, ahová a logisztikai vezetőket, szakmabelieket, illetve minden érdeklődőt szeretettel vár.

Nyílt Nap az XAPT-nál

A Logisztika Napja 2012

2012. április 19-én lesz A Logisztika Napja. A hazai programsorozat keretében az XAPT Nyílt Napot hirdet irodájában, ahová a logisztikai vezetőket, szakmabelieket, illetve minden érdeklődőt szeretettel vár.

Nyílt Nap az XAPT-nál

A Nyílt Napon látogatóink megismerkedhetnek az XAPT intelligens raktári rendszerével, esettanulmányokat hallhatnak “raktári mesék” címmel a sikeres bevezetésekről és a rendszer nyújtotta mérhető eredményekről, valamint élőben megnézhetik és kipróbálhatják a raktári mobil eszközöket. A résztvevőknek lehetőséget biztosítunk egy teszt kitöltésére is, amelynek eredményét közösen értékeljük ki. Az eredmények alapján kiderül a meglévő raktári rendszer intelligenciájának szintje, és cégre szabottan kiszámítjuk az intelligens raktári rendszer ROI-ját is. Az XAPT kellemes környezetben egy csésze kávé és szendvics mellett várja az eseményen az érdeklődőket.

Helyszín:
XAPT Hungary
1118 Budapest, Rétköz utca 7.

Kezdés időpontja: 10.00
Várható zárás időpontja: 12.00

Maximális létszám: 20 fő
Célcsoport: Szakmai közönség

További információ és jelentkezés:

E-mail: diana.app@xapt.com
Kapcsolattartó neve: App Diána
Telefonszám: 06/1 889-2900

www.xapt.hu

Mi ez a kezdeményezés?

A Logisztika Napja  2012. április 19. - Esemény bejelentéseA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2012-ben először csatlakozik a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

Programok böngészése - Logisztika Napja 2012Bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat A Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat.

Minden program ingyenes. Jelentkezni a programgazdáknál lehet.

Adjon visszajelzést!