Gelei Andrea szerkesztésében -Disztribúciós logisztika - Stratégiai és irányítási témakörök a vállalati menedzsment és az ellátási lánc kontextusában- címmel adott ki könyvet a Budapesti Corvinus Egyetem.

Disztribúciós logisztika – Könyvbemutató és beszélgetés

Gelei Andrea szerkesztésében  -Disztribúciós logisztika – Stratégiai és irányítási témakörök a vállalati menedzsment és az ellátási lánc kontextusában? címmel adott ki könyvet a Budapesti Corvinus Egyetem.A könyv bemutatójára 2012. május 10-én 14 órától kerül sor a Budapesti Corvinus Egyetem Főépületének (1093, Fővám tér 8.) 3005-ös termében.

Részletes program:

A könyv szakmai bemutatása:

Gelei Andrea, BCE egyetemi docens

Felkért hozzászólók:
  • Bácsi János, Zwack Unicum Nyrt., logisztikai vezető
  • Becske Ödön, CO-OP Hungary Zrt., divízió vezető
  • Berács József, BCE egyetemi tanár
  • Chikán Attila, BCE egyetemi tanár
  • Horváth Péter, Gondrand Kft., ügyvezető igazgató

Kérjük, hogy részvételi szándékukat legkésőbb május 9-ig jelezzék a következő e-mail címen: krisztina.kulcsar@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó hír

Magyarországon egyedülálló nemzetközi disztribúciós posztgraduális képzést indít 2012. szeptember 7-én a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) disztribúciós logisztika területén dolgozó menedzserek számára. Az ősszel induló évfolyam hallgatói államilag elfogadott másoddiplomás disztribúciós képzettséggel rendelkeznek majd a kétféléves szakmai továbbképzés elvégzése után.

Adjon visszajelzést!