Országszerte több százan vettek részt április 19-én a Logisztika Napja 2012 programsorozaton. A tapasztalatok szerint azokon a rendezvényeken vettek részt a legtöbben, amelyek különleges programot kínáltak az érdeklődőknek és ahol a szervezők aktívan felhasználták saját kapcsolataikat, hírlevelüket a kommunikációra.

Nem várt siker – Logisztika Napja 2012

Az MLBKT 2012-ben először csatlakozott a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, A Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel. Magyarországi koordinátorként felhívást tettünk közzé: bármely cég, felsőoktatási intézmény, nonprofit szervezet bekapcsolódhat a Logisztika Napja programsorozatba, ha kinyitja kapuit, és meghívja magához az érdeklődő szakmabelieket és laikusokat

A siker nem maradt el. Országszerte több százan vettek részt április 19-én a Logisztika Napja 2012 programsorozaton. A tapasztalatok szerint azokon a rendezvényeken vettek részt a legtöbben, amelyek különleges programot kínáltak az érdeklődőknek és ahol a szervezők aktívan felhasználták saját kapcsolataikat, hírlevelüket a kommunikációra.

A MÁV jóvoltából különvonat indult a Széchenyi-hegyre, ahol az értékes előadások mellett szépen megterített szalonkocsi várta frissen sütött süteménnyel és frissítővel a résztvevőket. Civilek juthattak be a Debreceni Nemzetközi Repülőtér irányítótornyába, ahol igazi intermodális jövőképet festettek a szervezők. A fiatalok sem maradtak ki a programból: az ISD Portolan dunaújvárosi kikötőjét 94 nagycsoport óvodás látogatta meg, a Szolnoki Főiskola hallgatóinak szervezett nyílt napot a BI-KA Logisztika.

Csomagolásról, fuvarbörzékről, elektronikus beszerzésről, innovációkról hallgattak előadásokat az idei program résztvevői. A Magyarországon először megrendezett Logisztika Napját a Német Logisztikai Egyesület (BVL) így kommentálta:

“We are deeply impressed by the number of events you have organized in such a short period of time!”

Bízunk benne, hogy hagyományt teremtünk!

Képgaléria

Egy hozzászólás.

  1. Köszönjük a lehetőséget! Jövőre ugyanitt. Beszámolót a nálunk történtekről itt is olvashatnak: http://fuvar.blog.hu/2012/04/23/a_logisztika_napja_a_timocom_szekesfehervari_bazisan

Adjon visszajelzést!