Ingyenes üzleti és együttműködési lehetőségeket kínálunk a hulladék- és melléktermék anyagáramok kezelésére, hasznosítására az MLBKT és a HOE közös workshopján, amelyet az Iparfejlesztési Közalapítvány sikeres programja, a Nemzeti Ipari Szimbiózis Program (NISP) keretei között valósítunk meg.

Termelő cégek és hulladékhasznosítók összekapcsolására szervezünk ipari szimbiózis workshopot

Az Iparfejlesztési Közalapítvány sikeres programja, a Nemzeti Ipari Szimbiózis Program (NISP) keretei között az MLBKT és a Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete (HOE) rendezésében a két szervezet tagvállalatai számára ipari szimbiózis workshopot tartunk 2012. május 30-án.

Az NISP célja, hogy az ipari termelésben keletkező hulladékok minél kisebb része kerüljön lerakóra, és minél nagyobb arányban hasznosuljanak újra egy másik termelési folyamatban.

Ipari szimbiózis workshop

A workshop célja:
  • A vállalatoknál keletkező hulladék- és anyagáramok feltérképezése.
  • A hulladék- és anyagáramok hasznosítási lehetőségeinek feltárása.
  • Hulladékkezelő partnerek feltérképezése.
  • Kapcsolatépítés és szinergiák létrehozása a tagvállalatok között.
A workshopon azonosított szinergiákkal:
  • csökkenthetők hulladékkezelés költségek,
  • a hulladék újrahasznosító partnerhez jut,
  • hulladéktermelő partnerei számát növelheti.

A workshop a Nemzeti Ipari Szimbiózis Program (NISP) keretében kerül megvalósításra.

A NISP ingyenes üzleti és együttműködési lehetőséget kínál a vállalatok számára a hulladék és melléktermék anyagáramok kezelésére, hasznosítására irányuló segítségnyújtásával.

A NISP eddigi működése alatt több mint 300 szinergiát azonosított, ezzel 6200 tonna CO2 kibocsátás csökkentéséhez járult hozzá.

Dátum:

2012. május 30., 10-12 óra

Helyszín:

L?OFFICE Coworking
1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.

Részvételi feltételek

Jelentkezzen most!A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk.

Jelentkezni az ide kattintva megnyíló űrlapon keresztül lehet 2012. május 28-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

Ipari szimbiózis workshop

Adjon visszajelzést!