Új típusú lean-felfogást vitat meg az MLBKT Felelősség Klubja következő ülésén, május 24-én. Firbás György felvezető előadásának alapkoncepciója szerint a társadalomnak és a környezetnek okozott károk ugyanolyan veszteségek, mint a várakozás, a rossz kommunikáció vagy a kihasználatlan emberi tudás. Megrázó kutatási eredményekről és forradalmi lehetőségekről lesz lehetőségünk vitát kezdeményezni.

LeanGreen a gyakorlatban: ÖKOmmunikáció és ÖKOoperáció

Új típusú lean-felfogást vitat meg az MLBKT Felelősség Klubja következő ülésén, május 24-én. Firbás György felvezető előadásának alapkoncepciója szerint a társadalomnak és a környezetnek okozott károk ugyanolyan veszteségek, mint a várakozás, a rossz kommunikáció vagy a kihasználatlan emberi tudás. Megrázó kutatási eredményekről és forradalmi lehetőségekről lesz lehetőségünk vitát kezdeményezni.  A súlyos asztmával küszködő logisztikai szakember – a cargo-partner Kft. üzletfejlesztője – személyes indíttatásból kezdett saját kutatásba a logisztikai tevékenység környezeti és társadalmi hatásaival kapcsolatban.

A kutatások döbbenetes eredményt hoztak: a logisztikai tevékenységből származó szállópor kibocsátás évente többszáz emberéletet olt ki Magyarországon. A társadalomnak és a környezetnek okozott károk – Firbás György kifejezésével élve – megfelelő ÖKOmmunikációval és ÖKOoperációval drasztikusan csökkenthetőek lennének.

LeanGreen a gyakorlatban: ÖKOmmunikáció és ÖKOoperáció

Az előadást követően a következő kérdésekre keressük együtt a választ:

  • Érvényes-e a lean szemlélet a vállalatokon túl?
  • Működhet-e együtt hatékonyan egy kis közösség?
  • Átszervezhető-e egy település élete zöld logisztikai/lean szemlélettel?
  • Hogyan alkalmazhatóak az előadásban elhangzottak a gyakorlatban?
Időpont

2012. május 24., 15-18 óra

Helyszín

MLBKT Titkárság
1061 Budapest, Király utca 12. (Hungaropharma épülete)

Részvételi feltételek

Jelentkezzen most!A rendezvényen való részvétel  ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 25 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk.

Jelentkezni az ide kattintva megnyíló űrlapon keresztül lehet 2012. május 22-ig, illetve a létszámkeret beteltéig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

Adjon visszajelzést!