A "Megvalósult innováció a fenntarthatóság érdekében" kategóriában a RT5 Taxi Holding Kft., az MLBKT tagja és partnere nyerte el a Telekom fenntartható beszállítókat elismerő DELFIN Díját.

DELFIN – Díjat kapott tagunk a Magyar Telekomtól

A Magyar Telekom hagyományához híven idén is díjazta a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállaló beszállítóit. A DELFIN – Díjat (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) már ötödik alkalommal adták át, négy kategóriában. A díjat olyan partnercégeknek ítéli oda a Telekom, akiknek a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségük kimagasló és ezen a területen elért teljesítményük példaértékű.

A “Megvalósult innováció a fenntarthatóság érdekében” kategóriában a RT5 Taxi Holding Kft., az MLBKT tagja és partnere nyert. A társaság egy taxirendelő mobilapplikáció megalkotásával modernizálta call center-ét. Az okostelefonokon könnyen és gyorsan elérhető alkalmazással lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással egyenesen a diszpécser elé kerül az információ, aki máris továbbítja a fuvart. Amint a gépkocsivezető jelzett a fuvar felvételéről, a megrendelő a telefonján azonnal visszaigazolást kap a gépkocsi adatairól és pontos érkezéséről. Az iparágban teljesen új megoldás gördülékennyé tette a kommunikációt az utas, a diszpécser és a taxis alvállalkozó között.

DíjátadásA díjakat a Magyar Telekom képviselői a zsűri tagjaival együtt adták át a kategóriák nyerteseinek. A zsűri tagjai voltak: Simon Ernő (a Figyelő volt főszerkesztője), Dr. Pataki György (Budapesti Corvinus Egyetem), Bodó Péter (Tudatos Vásárlók Egyesülete) és Szomolányi Katalin (Magyar Telekom).

A Magyar Telekom évente megrendezett Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetése azt a célt szolgálja, hogy nyílt párbeszéd alakuljon a vállalat és érdekelt felei között. Az eseményt először 1997-ben rendezte meg a cég, az idei a XIII. volt a sorban. Az eseményen Szomolányi Katalin a Magyar Telekom tavaly elfogadott új ötéves fenntarthatósági stratégiájának első évét mutatta be. Majd Tóth Balázs Endre a cég fenntartható beszállítói lánc menedzsment folyamatáról beszélt.

Adjon visszajelzést!