Az MLBKT Benchmarking Tagozata a 2012. február 20-án rendezett közbeszerzési konferencia folytatásaként, az akkor és ott megfogalmazott igények alapján szervezi ?A közbeszerzés aktuális kérdései? címmel következő programját.

A közbeszerzés aktuális kérdései

Az MLBKT Benchmarking Tagozata a 2012. február 20-án rendezett közbeszerzési konferencia folytatásaként, az akkor és ott megfogalmazott igények alapján szervezi ?A közbeszerzés aktuális kérdései? címmel következő programját.

A résztvevői kör igényeihez, érdeklődéséhez igazodva gyakorlati oldalról vizsgáljuk az új Kbt. fontosabb rendelkezéseit, aktuális kérdéseit.

Időpont
  1. július 23. 10:00-14:00
Helyszín

MÁV Székház Fsz.20/b-c
1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 54-60

Program

A program első részében az állami ráfordítások csökkentése, költségvetési előirányzatok tervszerű felhasználása és a központi beszerzési rendszerben rejlő előnyök közigazgatási célú hasznosítása érdekében létrehozott központosított beszerzési szervezet működését, feladatait és hatáskörét ismerhetjük meg.

Előadó: Dr. Gáspár Emőke, főosztályvezető, Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság

A program a központosított közbeszerzések felhasználói tapasztalatainak ismertetésével a csatlakozás és együttműködés gyakorlati kérdéseivel folytatódik.

Előadó: Pap Sándor, igazgató, MÁV Zrt.

Ezt követően a közbeszerzés gyakorlati alkalmazásának tapasztalataira, nehézségeire épülő vitaindító előadást hallhatunk a közbeszerzési szabályozás rendszeréről egy-egy konkrét terület kiemelésével, úgymint:

  • az egybeszámítás aktuális kérdései
  • becsült érték megállapítása, forrás, fedezet, benchmark,
  • tervezés
  • elektronizálás és a Kbt. alkalmazás és alkalmazhatóság
  • Kbt. eljárások kockázati elemei

Előadó: Dr. Somlói József, divízióvezető, MÁV Zrt.

A program zárásaként a résztvevők kerekasztal-beszélgetésen vitatják meg az általuk kiválasztott témákat.

Részvételi feltételek

Jelentkezzen most!A részvétel feltétele az érvényes MLBKT tagság. A rendezvény  ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 35 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk.

Jelentkezni az ide kattintva megnyíló űrlapon keresztül lehet 2012. július 20-ig, illetve a létszámkeret beteltéig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

Adjon visszajelzést!