A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság találkozóra hívja nagy múltú és presztízsű szakirányú továbbképzéseinek egykori hallgatóit. Az alumni találkozó célja, hogy élő közösség alakuljon a szakma elitképzésén végzettekből.

Alumni találkozó másodszor az MLBKT és a Budapesti Corvinus Egyetem másoddiplomásainak

Budapesti Corvinus Egyetem

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság találkozóra hívja nagy múltú és presztízsű szakirányú továbbképzéseinek egykori hallgatóit. Az alumni találkozó célja, hogy élő közösség alakuljon a szakma elitképzésén végzettekből.

Az egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséget csak a Budapesti Corvinus Egyetem (korábbi nevén: Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem vagy Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem) alábbi szakjain végzett egykori hallgatóknak és oktatóinak biztosítjuk:

MLBKT

  • Logisztikai menedzsment
  • Logisztika és ellátási lánc menedzsment
  • Beszerzési menedzsment
Időpont

2012. szeptember 26., szerda, 17.00-21.00. Regisztráció 16:30-tól.

Helyszín

Budapesti Corvinus Egyetem főépülete, III-as előadó (1093 Budapest, Fővám tér 8.), az aula mellettAlumni találkozó

Az alumni találkozó programja

  • Dr. Chikán Attila, az MLBKT társelnöke és Dr. Gelei Andrea (BCE Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék tanszékvezetője) köszönti a résztvevőket.
  • 5 perc hírnév előadások – Véleménycsere a szakma aktuális helyzetéről. Problémafelvető, esetleg provokáló előadások, sikeres és innovatív projektek, módszerek ismertetői, amelyeket előzetes pályázat útján kiválasztott egykori hallgatóink tartanak meg.
  • Ezt követően svédasztalos vacsora és kapcsolatépítési, beszélgetési lehetőség.

Jelentkezzen 5 perc hírnév előadásra!

Szeretnénk, ha a reflektorfény most volt hallgatóinkra irányulna, és aktívan részt vennének tapasztalataik megosztásában. Idén egy különleges módszertant választottunk, melynek segítségével jobban megismerhetjük egymás véleményét a mindannyiunkat érintő szakmai kérdésekről és problémákról. Amennyiben szeretne rövid előadásban megmutatni egy jó gyakorlatot, most lehetőséget biztosítunk rá. Részletek a felhívásban!

Részvételi díj és feltételek

Egykori hallgatóinknak 5.000 Ft + áfa/fő a részvételi díj – amely az ellátás költségeit fedezi, a számlát MLBKT rendezvény címen állítjuk ki. Egykori és jelenlegi oktatóinknak ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk.

Jelentkezzen most!Jelentkezni szeptember 12-ig az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével és a részvételi díj átutalásával lehet. A jelentkezéseket a részvételi díj beérkezésekor igazoljuk vissza. A lemondást kizárólag írásban fogadjuk el szeptember 12-ig! Írásbeli lemondás hiányában, távolmaradás esetén sem tudunk eltekinteni a teljes részvételi díj megfizetésétől. A részvételi díj tartalmazza a programon való részvételt és az ellátást. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni.

Számlaszám: K&H Bank 10200823-22223876-00000000

A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a logisztika@logisztika.hu címen kérhető!

További információ

Csepely Krisztina
krisztina.csepely@logisztika.hu
1/267-8740

Adjon visszajelzést!