Kockázatmenedzsment és teljesítménymérés a gyakorlatban avagy gyakorlatok kereskedelmi és szolgáltató vállalatok ellátási láncaiban címmel kerekasztal beszélgetést szervez az MLBKT Benchmarking Tagozata. A program célja, hogy kereskedelmi és szolgáltató szerktorokban tevékenykedő logisztikai / ellátási lánc vezetők megoszthassák gyakorlati tapasztalataikat egymással.

Kockázatmenedzsment és teljesítménymérés a gyakorlatban

Kockázatmenedzsment és teljesítménymérés a gyakorlatban avagy gyakorlatok kereskedelmi és szolgáltató vállalatok ellátási láncaiban címmel kerekasztal beszélgetést szervez az MLBKT Benchmarking Tagozata. A program célja, hogy kereskedelmi és szolgáltató szerktorokban tevékenykedő logisztikai / ellátási lánc vezetők megoszthassák gyakorlati tapasztalataikat egymással.

A Tagozat részéről Kovács Ildikó (kereskedelmi szektor) és Pap Sándor (szolgáltató szektor) bemutatják saját gyakorlatukban szerzett tapasztalataikat, bátorítva a workshop résztvevőit saját tapasztalataik bemutatására.

Időpont

2012. szeptember 21., 10 óra

Helyszín

Enterprise Communications Magyarország Kft.
1143 Budapest, Gizella út 51-57 (Siemens telephelyen belül)
1. épület, 3. emelet tárgyaló

Parkolás a környező utcákban ingyenesen.

Program

9.30   ? 10.00 Érkezés
10.30 ? 11.20 Teljesítménymérés a Kereskedelmi szektor ellátási lánca mentén
11.20 ? 11.30 Rövid szünet
11.30 ? 12.20 Teljesítménymérés a Szolgáltató szektor ellátási lánca mentén
12.20 ? 12.30 Rövid szünet
12.30 ? 14.00 Kerekasztal beszélgetés, gondolatok, tapasztalatok megosztása

Részvételi feltételek

Jelentkezzen most!A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 25 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 5.000 Ft+áfa/fő.

Jelentkezni 2012. szeptember 19-ig lehetett. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra szeptember 19-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni.

Adjon visszajelzést!