Az MLBKT alapszabálya értelmében a 15 tagú Elnökség mandátuma 2 évre szól. A jelenlegi elnökséget 2010 novemberében választotta meg a tagság, így az idei évben új elnökséget kell választanunk. Az MLBKT 20. kongresszusán, 2012. november 14-én tartjuk a tisztújító közgyűlést, amely a jelöltek listájából megválasztja az új elnökséget.

Kezdődik az elnökségválasztás folyamata

Az MLBKT alapszabálya értelmében a 15 tagú Elnökség mandátuma 2 évre szól. A jelenlegi elnökséget 2010 novemberében választotta meg a tagság, így az idei évben új elnökséget kell választanunk. Az MLBKT 20. kongresszusán, 2012. november 14-én tartjuk a tisztújító közgyűlést, amely a jelöltek listájából megválasztja az új elnökséget.2012. október 12-ig minden egyéni és intézményi tag élhet a jelöltállítási jogával oly módon, hogy ide kattintva elektronikus formában megküldi az MLBKT titkárság számára az elnökségi tagságra alkalmasnak tartott személy(ek) nevét és elérhetőségét;

A jelölteket 2012. október 25-ig megkeresik  a Jelölőbizottság tagjai, hogy megtudják, a megnevezett személy megszavazása esetén vállalja-e a tisztséget;

A Jelölőbizottság tagjai: Gonda Bea, Mosonyi Zoltán és Nyírfásné Kiss Réka

Az egyéni tagok és az intézményi tagok képviselői is megnevezhetnek jelölteket, de ők is jelölhetők az elnökségi tagságra. A jelölés és a jelölthetőség egyetlen feltétele az érvényes tagsági jogviszony.

Ezért kérjük, éljen a lehetőséggel, és október 12-ig nevezze meg azokat a szakembereket, akiket alkalmasnak és méltónak tart arra, hogy az MLBKT vezető testületének tagjai legyenek. Ha úgy érzi, hogy Ön elnökségi tagként aktív közreműködésével szeretne tenni a szakma és az MLBKT érdekében, kérjük, jelölje magát!

Ajánljon most jelöltet az MLBKT Elnökségébe! >>

Adjon visszajelzést!