Ebben az évben is a diplomamunka pályázat helyezettjeinek, valamint a hazai felsőfokú logisztikai képzésben érintett egyetemeknek és főiskoláknak kívánunk megjelenési lehetőséget biztosítani.

Poszterkiállítási lehetőség felsőoktatási intézményeknek

poszterkiallitas2Folytatva a korábbi évek hagyományait, a 20. MLBKT kongresszuson is lehetőséget biztosítunk a legfrissebb kutatási eredmények bemutatására poszterkiállítás formájában.

Ebben az évben is a diplomamunka pályázat helyezettjeinek, valamint a hazai felsőfokú logisztikai képzésben érintett egyetemeknek és főiskoláknak kívánunk megjelenési lehetőséget biztosítani. Az intézmények, karok és tanszékek számára idén is 1-1 db poszterhelyet tudunk felajánlani.

A poszter mérete: 90 cm széles és 120 cm magas. Ez kb. egy álló A0-s méretű (840×1188 mm), illetve egy fekvő A1-s (840x 594 mm) papírnak felel meg.

Jelentkezni lehet 2012. november 1-ig a poszter címének és rövid, pár mondatos bemutatójának megírásával Benesch Anitánál az anita.benesch@logisztika.hu e-mail címen.

Az elkészített posztereket 2012. november 12-ig kell az MLBKT titkárságra eljuttatni vagy a kongresszus helyszínén – a nyitó napon délelőtt 11 óráig – átadni.

Adjon visszajelzést!