Az MLBKT Benchmarking Tagozata vállalatlátogatást szervez a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. soproni sörgyárába. A résztvevők megismerhetik a sörgyártás technológiáját a kezdeti lépéstől a palackozásig, majd betekintést nyernek a raktározás és szállítás logisztikai folyamataiba. A vendégeket Koch Bálint, a 2011-es Év Logisztikai Menedzsere, a sörgyár vezetője kalauzolja majd.

Vállalatlátogatás a Heineken soproni sörgyárába

Koch Bálint (Heineken), a 2011-es Év Logisztikai Menedzsere

Az MLBKT Benchmarking Tagozata vállalatlátogatást szervez a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. soproni sörgyárába. A résztvevők megismerhetik a sörgyártás technológiáját a kezdeti lépéstől a palackozásig, majd betekintést nyernek a raktározás és szállítás logisztikai folyamataiba. A vendégeket Koch Bálint, a 2011-es Év Logisztikai Menedzsere, a sörgyár vezetője kalauzolja majd.


Helyszín:

HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt.
9400 Sopron, Vándor Sándor u. 1.

Időpont:
  1. október 10., 10:00-12:30

Részvételi feltételek

Jelentkezzen most!A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 30 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 5.000 Ft+áfa/fő.

Jelentkezni 2012. október 8-ig lehet. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra október 8-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni.

Adjon visszajelzést!