Európa legnagyobb jótékonysági eseménye a MikulásGyár idén nyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit. Jelenleg stratégiai partnereket keresünk karitatív munkánkhoz. Az adományok száma, hála a jótékony adományozóknak évről évre növekszik.

Doboz gyártókat/forgalmazókat keres a MikulásGyár!

Európa legnagyobb jótékonysági eseménye a MikulásGyár idén nyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit. Jelenleg stratégiai partnereket keresünk karitatív munkánkhoz. Az adományok száma, hála a jótékony adományozóknak évről évre növekszik.

MikulásGyár: A MikulásGyár tartós élelmiszereket, tisztítószereket, játékokat gyűjt, amiket a Magyar Vöröskereszt közreműködésével juttatnak el a rászorulóknak.A MikulásGyárba beérkező adományokat a vöröskereszt a könnyebb szállíthatóság és szortírozhatóság miatt dobozokba rakja és úgy kerülnek kiosztásra a szegény családok között. Az adományok számától függően akár 10-15 ezer darab dobozt jelent, melynek megvásárlását azonban önerőből sajnos nem tudjuk megfinanszírozni.

Örömmel vennénk, ha az Önök cégét is támogató partnereink között tudhatnánk, és hozzájárulásával biztosítaná számunkra az adományokhoz becsomagolásához szükséges dobozokat.  (Minimum 40cm x 40cm x 40cm-es dobozokra lenne szükségünk, akár használt, de jó állapotban lévőkre is.) Bármilyen támogatási megoldást, alternatívát szívesen veszünk, és megköszönjük, ha a segítségükkel hozzájárulnak, hogy a Gyárba beérkezett adományokat megfelelően szortírozva és szállítva, szebbé varázsolhassuk a szegény sorsú családok karácsonyát.

A tavalyi évben sajnos további problémát okozott a dobozok helyszínre szállítása, így olyan támogatókat is keresünk, akik segítenek a vidéki helyszínekről összegyűjteni és elszállítani a dobozokat a MikulásGyár területére! (Budapest, Ötvenhatosok tere Nyitva tartás: dec. 06-21 minden nap ? 09:00-21:00)

A MikulásGyár területén behajtási tilalom van érvénybe a rendezvény ideje alatt, így kérünk mindenkit, aki adományt hoz számunkra, hogy jelezze előre szándékát a lenti elérhetőség valamelyikén.

Az együttműködés mindkét fél számára előnyös lehet, a közös munka ugyanis jelentős sajtóvisszhangot kiváltva, a kampányban résztvevőket is a média látóterébe terelheti.

Bővebb információ: Mittelholcz Ágnes 06 20 526 8292

agnes.mittelholcz@mikulasgyar.hu

Röviden a Mikulásgyárról

A Mikulásgyár 2011 decemberében 257 ezer szegénységben élő nagycsaládosnak juttatott el élelmiszercsomagot, vagy játékot. A gyár így 60 százalékkal több doboznyi adománnyal döntötte meg 2010-es saját rekordját. Európa legnagyobb, szervezett karitatív akciója 2012-ben azt tervezi, hogy nyáron jótékonysági ?fagylaltgyárat” üzemeltet, fesztiválokon jelenik meg, és télen megcélozza Európa egy-két nagyvárosát is. Ezekhez az akciókhoz keres partnereket most a karitatív szervezet ? közölte Zsolnai Endre. 2011-ben az akció nem csak a fővárosban, de az ország 14 plázájában, bevásárlóközpontjában is gyűjtött.

A Mikulásgyár saját önkéntesei és a Magyar Vöröskereszt segítői több mint hétezer munkaórában tevékenykedtek – mondta a szervező. A Mikulásgyár nagy segítséget kapott a Magyar Postától is, amely vállalta, hogy térítésmentesen átveszi az adományokat. A postai úton eljuttatott adományok száma is jelentősen nőtt: 55%-kal nagyobb, mint az egy évvel korábbi gyűjtés során leadottak.

Adjon visszajelzést!