Az MLBKT Műszaki Tagozata és Tanácsadói Tagozata vállalatlátogatást szervez a Gyermelyi Zrt.-hez november 27-én kedden.

Szakmai látogatás a Gyermelyi Zrt.-hez

Az MLBKT Műszaki Tagozata és Tanácsadói Tagozata vállalatlátogatást szervez a Gyermelyi Zrt.-hez november 27-én kedden.

A rendezvényen Bederna Zoltán raktárvezető kalauzolja a résztvevőket, és megtekinthető lesz a a tésztagyár automata magasraktára.

Március végén  zárult le a Gyermelyi Logisztikai Kft. Új Széchenyi Terv keretében megvalósított, ?Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése? elnevezésű pályázati kiírásra beadott projektje, mely a társaság beruházási terveinek első számú lépcsőfoka volt.

A Gyermelyi Zrt. 100%-os tulajdonosa a 2010-ben alapított Gyermelyi Logisztikai Kft.-nek, amely első, több mint 780 milliós logisztika-fejlesztési projektjét 250 millió Ft uniós támogatással indította be 2011-ben. A fejlesztés során a logisztikai társaság komplex beruházást valósított meg Gyermelyen, amelynek célja a Gyermelyi Zrt. logisztikai igényeinek hatékony és színvonalas kiszolgálása, s az új regionális logisztikai központ szolgáltatásaira támaszkodva a cégcsoport piaci pozíciójának erősítése. A projekt költségvetéséből 330 millió forintot fordítottak gépbeszerzésre és 452 milliót ingatlan-beruházásra. A fejlesztés eredményeként a logisztikai központ megépítése mellett 22 új munkahely is létesült.

Időpont:

2012. november 27., kedd, 13:00-15:00 óra

Helyszín:

Gyermelyi Zrt.
2821 Gyermely, Bajnai út 1. (GPS koordináták: 47.608146, 18.641445)

Részvételi feltételek

Jelentkezzen most!A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 15 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 5.000 Ft+áfa/fő.

Jelentkezni 2012. november 23-ig lehet. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra november 23-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni.

Adjon visszajelzést!