Az MLBKT kongresszus pénteki napján a Chikán Attila, egyetemi tanár, az MLBKT társelnöke által moderált záró kerekasztalon arról beszélgetünk, hogy hogyan hat egy nagy autóipari beruházás egy régió életére.Stefan Putzlocher, a Mercedes Benz Manufacturing logisztikai igazgatója tart felvezető előadást. Megszólalnak a beszállítók és a logisztikai szolgáltatók is.

A Mercedes-beruházás hatása Magyarországon

stefan_putzlocherAz MLBKT kongresszus pénteki napján a Chikán Attila, egyetemi tanár, az MLBKT társelnöke által moderált záró kerekasztalon arról beszélgetünk, hogy hogyan hat egy nagy autóipari beruházás egy régió életére.

Stefan Putzlocher, a Mercedes Benz Manufacturing logisztikai igazgatója tart felvezető előadást. Megszólalnak a beszállítók és a logisztikai szolgáltatók is.

A kerekasztalt megelőzően az MLBKT Lean Tagozata tart szekciót, akik a hagyományos termelési fókusztól eltérve a szolgáltatásokra, a szolgáltatások fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Hogyan lehet fenntartani az érdeklődést a folyamatos fejlesztés, folyamatos tanulás iránt? Mit nyer az, aki belekezd az átalakulást jelentő útba? ? teszi fel a kérdést Báthory Zsuzsanna (Robert Bosch) szekcióvezető többek között a Lufthansa, az Audi, az SAP és a Raiffeisen folyamatfejlesztéssel foglalkozó szakembereinek.

Adjon visszajelzést!