A tervezett program alatt bemutatjuk, hogyan működik a szolgáltató központunk, illetve hogyan építettük fel a folyamatos fejlesztési programot és hol tartunk megvalósításában, milyen eredményeket értünk el. Példákat hozunk, hogyan alkalmazzuk az A3 módszert az adminisztratív folyamatok esetében és mit tanultunk ez alatt a folyamat alatt. A látogatás során rövid sétát tehetnek a résztvevők a központosított, Lean elveket figyelembe vevő Dokumentum menedzsment cellában.

Az Avis Budget Group-hoz szervez látogatást az MLBKT Lean Tagozata

Continuous Improvement Program az Avis Budget Group Szolgáltató Központjában

Avis Budget Group a világ egyik vezető autókölcsönző vállalata, mely két globális márkát működtet: az Avis-t és a Budget-et. A cégcsoport közel 175 országban szolgáltat 10 000 kölcsönzési irodával 29 000 munkavállalót foglalkoztatva. Az Avis Budget Group BSC Kft. 2004 januárjában kezdte meg működését Magyarországon, így az elsők között volt a Magyarországra betelepült regionális szolgáltató központok között. Tevékenysége a vállalatcsoport európai hálózatának nyújtandó üzleti támogató tevékenységekre irányul az ügyfélszolgálati, pénzügyi és egyéb adminisztratív területeken. A központban 2010-től folyik Continuous Improvement tevékenység, a vállalat alapító tagja a Lean Enterprise Institute Magyarországi egyesületének. A szolgáltató központ 2012-ben közel 200 fővel bővült egy fél év leforgása alatt, ennyi munka került át az országok központjaiból Budapestre.

A tervezett program alatt bemutatjuk, hogyan működik a szolgáltató központunk, illetve hogyan építettük fel a folyamatos fejlesztési programot és hol tartunk megvalósításában, milyen eredményeket értünk el. Példákat hozunk, hogyan alkalmazzuk az A3 módszert az adminisztratív folyamatok esetében és mit tanultunk ez alatt a folyamat alatt. A látogatás során rövid sétát tehetnek a résztvevők a központosított, Lean elveket figyelembe vevő Dokumentum menedzsment cellában, ahol megismerhetik az alkalmazott módszereket és elért eredményeinket. Röviden bemutatjuk a BSC jelen kihívásait, valamint és ezekre hogyan adunk választ a Continuous Improvement programmal. A program zárásaként röviden összefoglaljuk a látogatás tapasztalatait.

Időpont
  1. december 7. 9:00-12:30
Helyszín

Budapest, Henger utca 2.
Parkolás az utcán lehetséges.

Részvételi feltételek

Jelentkezzen most!A részvétel feltétele az érvényes MLBKT tagság. A rendezvény  ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 25 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk.

Jelentkezni az ide kattintva megnyíló űrlapon keresztül lehet 2012. november 30-ig, illetve a létszámkeret beteltéig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

Adjon visszajelzést!