Andy Neely, Chris Adams és Mike Kennerley Teljesítményprizma - Az üzleti siker mérése és menedzselése című könyve hathatós segítséget nyújt a vállalat teljesítményének fejlesztéséhez, a teljesítménymérés problémáinak megoldásához, miközben az alapos kutatásnak köszönhetően átfogó képet igyekszik nyújtani a témáról.

Könyvajánló: Teljesítményprizma – Az üzleti siker mérése és menedzselése

Teljesítményprizma

Andy Neely, Chris Adams és Mike Kennerley Teljesítményprizma – Az üzleti siker mérése és menedzselése című könyve hathatós segítséget nyújt a vállalat teljesítményének fejlesztéséhez, a teljesítménymérés problémáinak megoldásához, miközben az alapos kutatásnak köszönhetően átfogó képet igyekszik nyújtani a témáról.

A könyvről mondták

“Forradalmian új látásmód, mellyel jobban megérthetjük vállalatunk működését és megfelelő lépéseket tehetünk a teljesítmény fejlesztéséhez.”

Herman Heyns
Accenture

“Az üzleti élet teljesítmény- és sikercentrikus. Valódi elégedettséggel és felelősséggel csak úgy élhetünk, ha egyszerre működtetjük mások és saját javunkért. A Teljesítményprizma könyv szerzői mindannyiunknak segítséget nyújtanak abban, hogy jobban megértsük, felelősen és sikeresen kezeljük üzleti kapcsolatainkat.”

Pataki György, egyetemi docens
Környezet- és Tájgazdálkodási Intézet
(Szent István Egyetem, Gödöllő)

“Azt várná az ember, hogy a szervezetek napjainkra már megoldották a teljesítménymérés problémáit. Ez azonban nincs így. A piacon lévő különböző megközelítések állandóan növekvő számát figyelembe véve üdítő élmény egy könyvben erről a kritikus problémáról olyan átfogó képet látni, amely alapos kutatás eredményeként született. A Teljesítményprizma hiánytalan útitervet kínál a teljesítményméréshez. Egyszerre találtam rendkívül érdekesnek és igen hasznosnak is.”

Robert C. Camp, Best Practice Institute
a Benchmarking című könyv szerzője

“Korábban rengeteg, de meglehetősen keveset mondó számot vizsgálgattunk – most eljutottunk oda, hogy a megfelelő kérdéseket tesszük fel azzal kapcsolatban, hogy hol tartunk és hová megyünk. … Arra ösztönöz minket ez a megközelítés, hogy a legfontosabb üzleti kérdéseken dolgozzunk együtt, ahelyett, hogy az egyes funkcionális felelősségeket hangsúlyoznánk.”

A Teljesítményprizma megközelítést elsők közt bevezető
DHL vezetőinek véleményeiből

Könyvészeti adatok

Szerzők: ANDY NEELY – CHRIS ADAMS – MIKE KENNERLEY
Teljesítményprizma – Az üzleti siker mérése és menedzselése
Alinea Kiadó, 2004
448 oldal
ISBN: 963-86306-8-3

Bolti ár: 4500 Ft

Kedvezményes ár: 3600 Ft

Megrendelés : http://www.alinea.hu/index.php

Adjon visszajelzést!