A két évvel ezelőtt elhunyt C. K. Prahalad a közelmúlt egyik legbefolyásosabb üzleti gondolkodója volt. Egyik legismertebb műve A vállalat alapvető képességei című, Gary Hamellel közösen írt cikke, mely az évek során a vállalati stratégia klasszikus, sokat idézett írásává vált.

Könyvajánló: Új menedzsmentparadigmák felé

A két évvel ezelőtt elhunyt C. K. Prahalad a közelmúlt egyik legbefolyásosabb üzleti gondolkodója volt. Egyik legismertebb műve A vállalat alapvető képességei című, Gary Hamellel közösen írt cikke, mely az évek során a vállalati stratégia klasszikus, sokat idézett írásává vált.Uj menedzsmentparadigmak_fele

Az Alinea Kiadó kötetében igyekezett Prahalad munkásságának sokszínűségét bemutatni, így a stratégiaalkotásról az alapvető képességek mentén, az értékteremtés új szemléletéről, a piramis alján lévő üzleti lehetőségekről és a diverzifikált multinacionális vállalatokról egyaránt válogattak cikkeket a szerkesztők. A kiadványt ajánljuk minden diáknak, tanárnak és üzletembernek, aki a vállalati stratégiaalkotással kapcsolatos kérdéseire szeretne megalapozott válaszokat kapni.

Könyvészeti adatok

Szerző: C. K. Prahalad
Új menedzsmentparadigmák felé – Az alapvető képességtől a közös értékteremtésig
Alinea Kiadó, 2009
387 oldal
ISBN: 978-963-9659-43-8

Bolti ár: 3950 Ft

Kedvezményes ár: 3760 Ft

Megrendelés: http://www.alinea.hu/index.php

Adjon visszajelzést!