A világ leghíresebb konferencia-sorozata a TED, mára a szó legjobb értelmében világtrenddé vált. (Az MLBKT tagjai között is jó pár TED-rajongót ismerünk.) Most induló sorozatunkban az ellátási lánchoz kapcsolódó TED-előadásokat osztjuk meg.

TED: Robin Chase a ZipCarról és a következő nagy ötletéről

A világ leghíresebb konferencia-sorozata a TED, mára a szó legjobb értelmében világtrenddé vált. (Az MLBKT tagjai között is jó pár TED-rajongót ismerünk.) Célja, hogy a technológia, a szórakoztatás és a tervezés (T= Technology, E= Entertainment, D=Design) területén kimagasló eredményeket elért emberek megoszthassák inspiráló, jövőt formáló gondolataikat, ötleteiket. Ezek a zseniális előadások ingyenesen hozzáférhetők az interneten, alapelv, hogy a terjesztésre érdemes gondolatok minél több emberhez eljuthassanak.
Vigyázat: könnyen függőséget okozhatnak ezek a 3-18 perces videók!
Most induló sorozatunkban az ellátási lánchoz kapcsolódó TED-előadásokat osztjuk meg.

Robin Chase a ZipCarról és a következő nagy ötletéről

Robin Chase alapította a ZipCart, a világ legnagyobb autó-megosztó vállalkozását. Ez volt az egyik kisebb ötlete. 2007-es előadásában sokkal messzebb merészkedik, útdíjról és új típusú hálózatokról elmélkedik.

Kérjük, írja meg a véleményét!

Az előadás óta eltelt években sok változás történt. A vállalati gyakorlatban a car sharing már nem is tűnik olyan utópisztikusnak. Ön mit gondol Robin Chase 2007-es víziójáról?

Adjon visszajelzést!