Logisztikai és beszerzési tréningek
Az MLBKT 2013 első félévében is indítja népszerű beszerzési tréningjeit. A képzések vállalati igényekre szabottan, kihelyezve is megrendelhetőek.

Beszerzési tréningnaptár 2013

Az MLBKT 2013 első félévében is indítja népszerű beszerzési tréningjeit. A képzések vállalati igényekre szabottan, kihelyezve is megrendelhetőek.

Garantáltan gyakorlatias, friss, azonnal alkalmazható tudást sajátíthat el tréningjeinken 2013-ban is az idei árakon!

Südy GyörgyA képzések trénere, Südy György, senior beszerzési oktató és tanácsadó, aki az egyik legismertebb beszerzési tréner és oktató Magyarországon.

Tanít többek között a Budapesti Corvinus Egyetem, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság, a Joint Venture Szövetség, az IIR képzésein. Multinacionális gyógyszergyártónál szerzett beszerzési vezetői tapasztalatot, valamint dolgozott értékesítőként is. Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának vezetőségi tagja, a Beszerzés.hu szakportál alapító-tulajdonosa. Folyamatosan képzi magát, hogy a legújabb gyakorlati ismereteket tudja átadni beszerzési tréningjein. Hallgatóink szerint legnagyobb értéke, hogy mindig friss és gyakorlati példákat hoz, amelyek jól hasznosíthatóak a munkahelyen akár már másnaptól is, s mivel minden iparágból van tapasztalata, tényleges segítséget tud nyújtani a képzésben résztvevőknek.

Gyakorlati tárgyalástechnikai ismeretek beszerzőknek

(program-akkreditációs lajstromszám: PL-5793)

Tervezett képzési napok: 2013. március 12-14.
Jelentkezési határidő: 2013. február 20.
Képzési idő: 24 óra

Az MLBKT egyik legnépszerűbb képzése, amely a beszerző számára nélkülözhetetlen ismereteket tartalmaz, melyek segítségével vállalata számára a legkedvezőbb feltételeket tudja kialakítani a beszállítóval szemben úgy, hogy közben képes elnyerni a belső szervezeti egységek támogatását is.

A tematika kialakításánál, súlypontjainál minden alkalommal figyelembe vesszük a jelentkezők összetételét, iparági hovatartozását is.

Részletek és tematika >>

Beszerzési ártárgyalás haladóknak

Tervezett képzési napok: 2013. április 24-25.
Jelentkezési határidő: 2013. április 4.
Képzési idő: 12 óra

Olyan tapasztalt beszerzőknek ajánljuk a beszerzési ártárgyalás haladóknak képzésünket, akiknek komoly ártárgyalásaik vannak. A képzésen végigtekintjük az összes lehetséges értékesítő árstratégiát és annak ellenszerét.

Egyedülálló része a képzésnek az árbontás, amikor MS Excel segítségével ízére szedjük az árajánlatokat és különböző függvények segítségével, matematikailag szűrjük ki, hogy hol érdemes árat alkudni (hol van tartalék,) ill. hogy hol árazott alá a beszállító (hol várható minőségi probléma).

Részletek és tematika >>

Beszerzési projektmenedzsment (beszállítók minősítése és tendereztetése)

Tervezett képzési napok: 2013. május 27-28.
Jelentkezési határidő: 2013. május 8.
Képzési idő: 20 óra

A tréning tematikájának kialakításánál fontosnak tartottuk, hogy a résztvevő megismerje az ajánlattételi felhívások stratégiájának kialakítási módját, a tenderek hatékony és magas szintű lebonyolításának, a beszállítók ajánlatainak megbízható elemzési módjait, sajátítsa el a szerződések előkészítésével kapcsolatos ismereteket, a döntések meghozását támogató eszköztárat, valamint képes legyen a már meglévő beszállítók teljesítményének monitoringjára.

Részletek és tematika >>

10 ok, amiért érdemes logisztikai, disztribúciós és beszerzési szakokon másoddiplomát szerezni

Mire jó egy másoddiploma? Szerintünk: biztos befektetés azoknak a logisztikusoknak, akik szeretnék stabil alapokra helyezni vezetői karrierjüket.

Részletek >>

Adjon visszajelzést!