Az AMCO Csomagolástechnikai Kft. a közelmúltban ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját. Egy újabb mérföldkőhöz érkezve termékpalettánkat olyan csomagolástechnikai megoldásokkal bővítettük, melyek ár-érték aránya lehetővé teszik a korszerű csomagolástechnikai beruházások gazdaságos kivitelezését.

Megtérülő csomagolástechnikai megoldások (X)

Fizetett hirdetés

Az AMCO Csomagolástechnikai Kft. a közelmúltban ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját. Egy újabb mérföldkőhöz érkezve termékpalettánkat olyan csomagolástechnikai megoldásokkal bővítettük, melyek ár-érték aránya lehetővé teszik a korszerű csomagolástechnikai beruházások gazdaságos kivitelezését.

Ezen irányelv tükrében termékeinket a Siat S.p.A. fejlett mérnöki technológiájával tervezett nyújthatófóliás rakományrögzítő-, dobozzáró- és pántoló gépekkel bővítettük.

Nyújthatófóliás egységrakományrögzítő gépek

A szállítási csomagolás legelterjedtebb formája a nyújthatófóliás egységrakomány rögzítés, mely pántolással kombinálva megfelelő védelmet nyújt az anyagmozgatás, a rakodás és a szállítás során fellépő igénybevételek ellen.
A védelem mellett költségcsökkentő hatása is fontos, ugyanis általa optimalizálható a rakományrögzítés során felhasznált fólia mennyisége.

A nyújthatófóliás rakományrögzítés lényege a csomagolóanyag felhordásban rejlik, ugyanis a fólia felhordása biztosítja a rakomány stabilitását és a fólia gazdaságos felhasználását.

Amennyiben fólia előnyújtó opcióval felszerelt fóliatartó kocsit választunk, akár 200-250%-os fólia előnyújtás is elérhető, mely jelentős fólia megtakarítást biztosít.

A fólia feszítéséhez és előnyújtásához különböző fóliatartó kocsik közül választhatunk:

Kuplungos fóliatartó kocsi – fólia adagolása kuplung segítségével.

A fólia rugalmassági tulajdonsága változatlan marad, így a szükségesnél nagyobb fóliafeszítés rongálhatja a rakományt!
EM – gazdaságos mechanikus kuplungos fólia kocsi

M – mechanikus kuplungos fólia kocsi

FM – elektromágneses kuplungos fólia kocsi

Fólia előnyújtással felszerelt fóliatartó kocsi – különböző sebességgel forgó görgőkön átvezetett fólia kinyúlik és vékonyabb lesz. Az előnyújtott fólia tartást ad a szállítmánynak és nem rongálja azt a fólia rugalmassági memóriája által (mint amit a kuplungos megoldás tehet).

LP – fix 200%-os motoros fólia előnyújtás (1 m = 3 m)

PW – 150-200-250 %-os motoros fólia előnyújtás

A Siat nyújthatófóliás rakományrögzítő gépek tökéletes megoldást biztosítanak standard és nagyobb méretű vagy súlyú raklapos egységrakományok fóliával történő rögzítésére.
A forgótányéros rakományrögzítő gépekkel fóliázható legnagyobb rakomány méretek:

–          maximális magasság: 3.000 mm

–          maximális súly: 2.000 kg

–          maximális raklap átmérő: 2.200 mm
A nehezen mozgatható vagy nagyméretű rakományok fóliázására ideális megoldás a Siat fóliázó robot vagy a Siat fóliázó kar. Ugyanezek a megoldások alkalmazhatóak, amennyiben a rakomány súlya meghaladja a 2 tonnát.

Minden nyújthatófóliás rakományrögzítő gép fel van szerelve az alábbi funkciókkal:

–          Lágy indítás és forgótányér pozícionált leállás

–          Fotocella – érzékeli a rakomány magasságát

AMCOIgényelje Ön is díjmentes csomagolástechnikai konzultációnkat, az amco@amcokft.com e-mail címen!

AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113.
Tel.: 06-1-204-4368;   Fax.: 06-1-204-4367
www.amcokft.com

Adjon visszajelzést!