Még nem késő felkészülni a közbeszerzési gyakorlatban bekövetkező 2013-as változásokra. Ebben segít a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság február 5-én tartandó workshopja. A workshopon sorra veszünk minden aktualitást, és jogorvoslati esetek segítségével ismertetjük a közbeszerzési mindennapokban legfontosabb gyakorlati ismereteket ajánlatkérők és ajánlattevők számára.

A közbeszerzés változásai 2013-ban. Workshop ajánlattevők és ajánlatkérők számára

Még nem késő felkészülni a közbeszerzési gyakorlatban bekövetkező 2013-as változásokra. Ebben segít a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság február 5-én tartandó workshopja.
A workshopon sorra veszünk minden aktualitást, és jogorvoslati esetek segítségével ismertetjük a közbeszerzési mindennapokban legfontosabb gyakorlati ismereteket ajánlatkérők és ajánlattevők számára.

A rendezvény közbeszerzésben érdekelt ajánlattevők és ajánlatadók számára egyaránt ajánlott. A program előtt beérkezett kérdésekre, témakörökre az előadó külön kitér a nap folyamán.

Dr. Tátrai Tünde

Előadó

Az előadó dr. Tátrai Tünde, jogász, közbeszerzési szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa. A Közbeszerzési kézikönyv nem csak pályázóknak című könyv és más szakkönyvek szerkesztője, szerzője. Nemzetközi közbeszerzés-kutatások aktív résztvevője.

Program

Újdonságok, tapasztalatok a közbeszerzésben: a workshop jogorvoslati esetek segítségével ismerteti a közbeszerzési mindennapokban legfontosabb gyakorlati ismereteket ajánlatkérők és ajánlattevők számára.

Szó lesz olyan aktualitásokról, mint

  • a 2013-ban változott jogszabályi előírások
  • az új európai irányelvek
  • elektronikus közbeszerzés
  • jogorvoslat kezdeményezése
  • elektronikus adatbázisok ellenőrzése
  • vagy a központosítás a közbeszerzésben.

A workshopon lehetőség nyílik szakmai tapasztalatcserére, a kérdések közvetlen megválaszolására, a jogszabályi háttér egy-egy kérdéses elemének vizsgálatára. A jelentkezők összetétele és főbb érdeklődési területe alapján programunk még inkább az igényekre szabható.

Időpont

2013. február 5., kedd, 9:00-13:00

Helyszín

1061 Budapest, Király u. 12. (MLBKT Titkárság)

Részvételi díj

20.900 Ft+áfa/fő
Kedvezmények: Ha a költségviselő MLBKT tag, vagy vállalatonként 2 vagy több fő jelentkezését küldi el, a részvételi díj kedvezményesen 19.000 Ft+áfa/fő

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvételi díj tartalmazza a workshop előadásainak anyagát, a kávészünet költségeit és a program részvételi igazolásának kiállítási költségeit. A workshopot min. 10-12 fő részvétele esetén szervezzük meg. A részvételi díjról szóló számlát jelentkezéskor postázzuk, befizetése a rendezvény előtt esedékes.

A jelentkezés lemondását kizárólag írásban (anita.benesch@logisztika.hu címre küldött levélben) 6 naptári nappal a workshop időpontja előtt tudjuk elfogadni költségmentesen. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50 %-ának megfizetése terheli a jelentkezőt. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni. Számlaszám: K&H Bank 10200823-22223876-00000000

Jelentkezni ide kattintva lehet 2013. január 29-ig.

További információ és jelentkezés:

E-mail: anita.benesch@logisztika.hu
Kapcsolattartó neve: Benesch Anita
Telefonszám: +36 1/267-8740

Adjon visszajelzést!