LINPAC Allibert és a Schoeller Arca Systems (SAS) cégek egyesültek és így világ vezető céggé alakultak a műanyag újrahasznosítható szállítói csomagolóanyagok kategóriájában (RTP).

Egyesült a LINPAC Allibert és a Schoeller Arca Systems

LINPAC Allibert és a Schoeller Arca Systems (SAS) cégek egyesültek és így világ vezető céggé alakultak a műanyag újrahasznosítható szállítói csomagolóanyagok kategóriájában (RTP). 2013. január 01-től a két cég neve az egyesüléssel megváltozik, miután a SAS cég részvényesei felvásárolták a LINPAC Allibert cég részvényeit 9 hónappal ezelőtt.

SAA vevők ily módon a jövőben egy gyártótól vásárolhatnak sokkal több terméket az RTP kategórián belül. Mindazonn felül, hogy a vevők sokkal több újrahasznosítható csomagolási termékhez jutnak,a Schoeller Allibert cég alkalmazza az eddigi tapasztalatokat, különös figyelmet fordítva a 360° teljeskörű kiszolgálást véve alapul. Így a vevők segítséget kapnak a különböző csomagolási fázisokban- kezdve a szállítási kötségek elemzésétől a dizájn és gyártáson át- a termékek bérbeadásáig és újrahasznosításáig.

Eric De Bokx a Schoeller Allibert ügyvezető igazgatója a következőket mondta: ?LINPAC Allibert és a Schoeller Arca Systems már testvércégként működtek az OEP felvásárlása óta, ami 2012. márciusában történt. Mivel a két cég nagyon jól kiegészítette egymást, ezért értelmet nyert, hogy összeolvasszák a két céget eggyé, ezzel kombinálva az erősségeket, a tapasztalatokat és az innovatív termék kategóriákat illetve a nevüket, ezzel létrehozva egy piacvezető céget az újrahasznosítható csomagolási kategóriában. A vevőink így hozzáférhetnek egy szélesebb körű termék portfólióhoz és egyszerűbb a rendelési folyamat is.

?Egy olyan világban, ahol nagymértékben függünk a logisztikától és a kiszállításoktól és mindent becsomagolva szállítunk, nagyon fontos, hogy lecsökkentsük a környezet szennyezését amit a műanyag csomagolási hulladékok okoznak. Az újrahasznosítható műanyag szállítási csomagolóanyagok használata gyorsan növekszik. Jelenleg a Schoeller Allibert olyan helyzetben van, hogy segíteni tud a vevőknek a különböző iparágakon belül és így azok megtalálják a megfelelő rendszert a működésükhöz. A cég próbálja kiterjeszteni a kínálatát a már meglévő piacokon, egy csoporton belül működni a részvényesek , az OEP és a Schoeller Iparág (SI) segítségével, ami majd lehetővé teszi hogy új iparágakba lépjünk be a modern és innovativ termékekkel és rendszerekkel.

?Mi nem csak RTP gyártók vagyunk, de a 360° teljeskörű kínálattal a Schoeller Allibert gondoskodhat a csomagolási folyamatok minden lépéséről, segíthet a vevőknek lecsökkenteni a szállítási és csomagolási költségeket és javítani a beszerzési láncon.?
A Schoeller Allibert jelenleg a világ vezető legnagyobb újrahasznosítható műanyag csomagolás gyártója. A cég központja Hollandiában található, több mint 40 gyártási helye van és kereskedelmi hálózata szinte egész Európában, Amerikában és Ázsiában. A termékei közé tartoznak a következők: összecsukható kis-és nagy konténerek, műanyag raklapok, halmozható és egymásba rakható ládák, valamint tetők és görgős alvázak. Ide tartozik még az ismert Maxinest tálca, Maxipac egységek és a Magnum Optimum is. Ráadásul a Schoeller Allibert olyan rendszereket gyárt, amelyek alkalmazkodnak a vevők különleges igényeihez és a különböző iparágakhoz.

Eric De Bokx hozzáteszi: ?a folyamatos újítás a lényege a mi üzletünknek és a Schoeller Allibertnek van a legnagyobb kutatói és fejlesztési központja ebben az iparágban. A vevőink előnyeit élvezhetik a kutatásainknak, amik felkészítenek a jövő kihívásaira. A mai versenyképes piacokon a fő előnyt az ésszerű csomagolás jelenti, ami javíthat az eredményeken és költségeket csökkenthet ebben az iparágban. Valójában az újítások többségét a műanyag csomagolóanyagok területén a Schoeller Allibert fejlesztette ki.

A Schoeller Allibert védjegy 60 év csomagolási és szállítási tapasztalatait kombinálja a LINPAC Allibert és a SAS cégek tapasztalataiból a különböző iparágakból: autóipar, italok, gyógyszeripar, folyadék kezelés, élelem szállítás, földművelés, kiskereskedelem és újrahasznosítás, hulladék kezelés.

Adjon visszajelzést!