A müncheni transport logistic nemzetközi szakvásárt idén június 4-7. között rendezik meg, az esemény az évek folyamán az ágazat vezető rendezvényévé vált. A kiállítók innovatív, jövőorientált megoldásai a világ minden tájáról vonzzák a látogatókat. A HITA közösségi standot szervez erre a kiállításra.

Közös magyar stand a transport logistic szakvásáron

A müncheni transport logistic nemzetközi szakvásárt idén június 4-7. között rendezik meg, az esemény az évek folyamán az ágazat vezető rendezvényévé vált. A kiállítók innovatív, jövőorientált megoldásai a világ minden tájáról vonzzák a látogatókat. A HITA közösségi standot szervez erre a kiállításra, melynek jelentkezési lapja ide kattintva tölthető le.

transport logistic

A transport logistic 2011 vásár a számok tükrében:

  • 1893 kiállító 59 országból
  • 51.310 látogató 137 országból
  • 102.000 m2 kiállítási terület

A kiállítás szerves része az Air Cargo Europe és a mariLOG nemzetközi konferencia.

A hannoveri CeMAT (2014. május 19-23.) szakkiállítással szorosan együttműködve kedvező standajánlatok is elérhetők a két kiállításra.

Jelentkezési lap és további információ az önálló megjelenéshez a szervező honlapján található.

Ha önállóan szeretne megjelenni a kiállításon, akkor lehetősége nyílik a kiállítási díjak egy részének pályázati úton történő visszaigénylésére. Bővebb információért kérjük keresse fel az alábbi honlapot: www.hita.hu .

Adjon visszajelzést!