Az MLBKT Ifjúsági Tagozata szeretettel várja tagozatának tagjait és az érdeklődő egyetemista/főiskolás logisztikus hallgatókat egy szakmai inspirációs beszélgetésre Szalma Botonddal. Célunk, hogy a hajós dinasztiából származó szakember életútjának megismerésével betekintést nyerhessünk egy sikeres logisztikai vezető munkájába.

Szakmai beszélgetés Szalma Botonddal ? Csak hallgatóknak

Az MLBKT Ifjúsági Tagozata szeretettel várja tagozatának tagjait és az érdeklődő egyetemista/főiskolás logisztikus hallgatókat egy szakmai inspirációs beszélgetésre Szalma Botonddal. 2007-ben Szalma Botond nyerte el az Év Logisztikai Menedzsere címet, matrózként kezdte a Mahartnál, ahol a vezérigazgatói pozícióig jutott a ranglétrán.  Jelenleg a Plimsoll ügyvezető igazgatója.


Szalma BotondCélunk, hogy a hajós dinasztiából származó szakember életútjának megismerésével betekintést nyerhessünk egy sikeres logisztikai vezető munkájába. Mindezt egy kötetlen beszélgetés során, barátságos légkörben.

Időpont

2013. január 28. (hétfő) 18:00-19:30

Helyszín

MLBKT Titkárság, 1061 Budapest, Király u. 12. (Hungaropharma épülete)

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel nappali tagozatos felsőoktatási hallgatók számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 25 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. A jelentkezéskor előnyt élveznek az MLBKT Ifjúsági Tagozatának tagjai. Hogyan lehetsz tag? >>

Jelentkezni 2013. január 28-án 12 óráig lehet. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

Adjon visszajelzést!