A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ által a Nemzeti Közlekedési Stratégia (NKS) elkészítésére kiírt nyílt közbeszerzést egyetlen ajánlattevőként, nettó 878,9 millió forinttal, a Stratégia Konzorcium nyerte - az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Közel egymilliárdba kerül a közlekedési stratégia

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ által a Nemzeti Közlekedési Stratégia (NKS) elkészítésére kiírt nyílt közbeszerzést egyetlen ajánlattevőként, nettó 878,9 millió forinttal, a Stratégia Konzorcium nyerte – az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az ajánlatkérő már decemberben döntött a tender eredményéről, a szerződést január 7-én megkötötték a felek, de az eredményt csak most tette közzé a kiíró.
A feladat – egyebek mellett – a magyar össz-közlekedési rendszerbe integrált, nagy távlatú koncepcióváltozatok kidolgozása, a változatok elemzése, majd az optimális koncepcióváltozatra a stratégia elkészítése. A projekten belül önállóan dokumentálandó az Országos Vasútfejlesztési Koncepció.
A nyertes konzorcium vezetője a FŐMTERV Mérnöki Tervező Zrt., tagjai a Forrás Unió Kft., a Közlekedés Fővárosi Tervező Iroda Kft., a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft., a TRENECON COWI Tanácsadó és Tervező Kft., az UNITEF?83 Műszaki Tervező és Fejlesztő Zrt., az UTIBER Közúti Beruházó Kft. és az UVATERV Út-, Vasúttervező Zrt.

Adjon visszajelzést!