A CHEP, a világ vezető szolgáltatója a raklap- és konténerkezelő megoldások terén ma bejelentette, hogy a Beiersdorf SA kozmetikai cég, a NIVEA és más bőrápolási világmárkák gyártója Ibériában a fehér raklapcseréről a CHEP raklapkezelési megoldására váltott.

A Beiersdorf SA a CHEP megoldására vált a fehér raklapcseréről Ibériában

A CHEP, a világ vezető szolgáltatója a raklap- és konténerkezelő megoldások terén ma bejelentette, hogy a Beiersdorf SA kozmetikai cég, a NIVEA és más bőrápolási világmárkák gyártója Ibériában a fehér raklapcseréről a CHEP raklapkezelési megoldására váltott.

80105A Beiersdorf SA logisztikai és VAS ágazat igazgatója, Arantxa García így nyilatkozott a megállapodásról: ?A CHEP számos előnyt kínál számunkra, például az ellátási lánc költségeinek csökkentését, a jobb minőségű szolgáltatást és raklapokat vagy a CHEP virtuális rendszere, a Portfolio+Plus nyújtotta ellenőrzési lehetőségeket. A CHEP raklapkezelési rendszerének használatával csökkenthetjük cégünk környezetre gyakorolt hatását is. A fenntarthatóság különösen fontos prioritás számunkra.?

A német hátterű vállalat Spanyolországban és Portugáliában évi 50 000, a raktári begyűjtési és kiszállítási műveletekben használni kívánt raklap használatáról kötött szerződést a CHEP-pel. A megállapodás a begyűjtésre, valamint az országon belüli árumozgatás 100%-ának lebonyolítására vonatkozik, amivel a Beiersdorf SA csökkenti termékei sérülési arányát és a szállítási költségeket, optimalizálja a raklapkezelést és javítja a működése hatékonyságát.

A CHEP alelnöke és országos igazgatója, Laura Nador szerint: ?A CHEP és a Beiersdorf SA csapata a két cég stratégiai ellátási láncainak jellemzői, a szakmai erőforrások, a szolgáltatások és a fenntarthatóság alapján hozták tető alá a megállapodást.

?A Beiersdorf SA felismerte, hogy a CHEP megoldása a fehérfa csererendszerrel összehasonlítva számos területen előnyös a számára: költségmegtakarítást eredményez, javítja az ügyfelek elégedettségét és csökkenti a környezetre gyakorolt hatást. Örülünk, hogy a Beiersdorf SA-t is a CHEP családjában üdvözölhetjük.?

beiersdorfA Beiersdorf AG-ról

A németországi Hamburgban székelő Beiersdorf AG kozmetikai cég világszerte körülbelül 17 000 alkalmazottat foglalkoztat. A 2011-es bevétele elérte az 5,633 milliárd eurót. A vállalat 2008 decembere óta szerepel a DAX-on, és hozzá tartozik a NIVEA, a világ elsőszámú bőrápolási márkája*. A cég sikeres nemzetközi márkaportfóliójának tagja az Eucerin, a La Prairie, a Labello, a 8×4 és a Hansaplast is. Leányvállalata, a tesa SE a világ egyik vezető gyártója az ipari, kézműves és kiskereskedelmi öntapadó termékek és rendszermegoldások területén. A Beiersdorf 130 éves tapasztalattal rendelkezik a bőrápolásban, innovatív és kiváló minőségű termékeiről ismert.

CHEP LogoA CHEP-ről

A CHEP a világ vezető vállalata a visszaváltható és újrafelhasználható csomagolási megoldások területén, amely a világ legnagyobb cégeit szolgálja ki többek között a fogyasztási cikkek, frissáruk, italok és autóipar területén. A CHEP környezetbarát, fenntartható szolgáltatásokat kínál, melyek növelik ügyfelei hatékonyságát, de közben csökkentik a működési kockázatokat és a termékek károsodásának veszélyét. A CHEP 7 500-nél is több alkalmazottja és 300 millió raklapja és konténere egyedülálló lefedettséget és kivételes értéket jelent, amivel több mint 500 000 lokációt szolgál ki több mint 50 országban. A cég ügyfelei között olyan multinacionális vállalatok és márkák találhatók, mint a Procter & Gamble, a Sysco, a Kellogg’s, a Kraft, a Nestlé, a Ford vagy a GM. A CHEP a Brambles Limited része. További információért látogasson el a www.chep.com weboldalra.

(x)

Adjon visszajelzést!