Az idei konferencia mottója ?BIZTONSÁG: Álom és Valóság?, amellyel az elképzelt és áhított biztonság és a rideg valóság közötti óriási különbségre kívánja irányítani a hallgatóság figyelmét.

Konferencia a Magyar Biztonsági Fórum szervezésében

A Magyar Biztonsági Fórum minden évben saját konferenciát szervez, amelyen a hazai biztonsági, logisztikabiztonsági és biztonságtechnikai szakma, a Terrorelhárító Központ, a Nemzeti adó- és Vámhivatal, a Rendőrség és más hatóságok képviselői találkozhatnak egymással, hogy közösen vitassák meg az aktuális biztonságpolitikai, bűnmegelőzési és felderítési kérdéseket. A konferencia előadásai is aktuális és valódi kérdéseket taglalnak, amelyekre az egyesületi tagság és az állami szervek-szervezetek szakemberei közösen keresik a válaszokat. Az idei konferencia mottója ?BIZTONSÁG: Álom és Valóság?, amellyel az elképzelt és áhított biztonság és a rideg valóság közötti óriási különbségre kívánja irányítani a hallgatóság figyelmét.

Mint azt az MBF alakulásakor kijelentette: műhely és fórum szerepét kívánja betölteni a hazai biztonságvédelmi szakmai szereplői számára, amelyet kitűnően példáz a soron következő konferencia is. A programban egyaránt szerepelnek ritkán hallható külföldi előadók ? szinkrontolmácsolással ? és hazai biztonsági szakemberek, akik előadásaikban rávilágítanak arra, hogy a biztonság relatív, a modern kor vívmányai pedig miként kerülhetnek az Áldás vagy Átok kategóriába aszerint, hogy ki, mire, milyen célból alkalmazza.

A rendezvényre 2013. március 27-28-án kerül sor a tapolcai Pelion Hotelben. A 2013-as MBF Konferencia sok-sok hasznos és izgalmas meglepetéssel is várja a résztvevőket. Megtudhatják például, hogy milyen eredményt ért el az ingyenes “Egy nap a biztonságért” program, hogy ki lett 2012 ?Ungi Ferenc díjas? szakembere, valamint mit kínál a 2013-as MBF Szeminárium sorozat. Az egyesület beszámol az “Igazi Hőseink” misszió állásáról és idén első ízben átadja a hősies tevékenységért járó ?Borsos József díjat? is. Az előadások szünetében ? a kapcsolatépítés mellett ? lehetőség lesz a számos neves kiállító standján megtekinteni a piacon fellelhető új termékeket, szolgáltatásokat, így látható lesz jó néhány innováció és biztonságtechnikai megoldás.

A Konferencia Fővédnöke Dr. Bozsó Zoltán r. dandártábornok.

További információ>>

Adjon visszajelzést!