A Magyar Vámügyi Szövetség 2013. április 12-14. között Egerben a Hotel Eger - Park Szállóban rendezi meg tavaszi konferenciáját.

Tavaszi Vámkonferencia

A Magyar Vámügyi Szövetség 2013. április 12-14. között Egerben a Hotel Eger – Park Szállóban rendezi meg tavaszi konferenciáját.

A konferencia mottója azonos a Vám Világszervezet erre az évre meghirdetett jelmondatával:

Innováció a vámügyi fejlődés szolgálatában

A rendezvény előadói a NAV felső szintű vezetői, NAV KH. Főosztály vezetői, NAV Főigazgatói, a Nemzetgazdasági Minisztérium Adó- és Vámigazgatási Főosztály munkatársa.

A magyarországi nagyvállalatok helyzetét bemutató sorozat keretében a Magyar Posta Zrt kommunikációs vezérigazgató helyettese, valamint az Audi Motor Hungária Kft. vámvezetője mutatja be cégét.

Főbb témák:
  • A NAV vám szakág feladatai
  • A magyar gazdaság 2013.
  • Az új ellenőrzési irányelvek
  • A kiemelt adózókat érintő adó és vámszakmai közös ellenőrzések

A második napon az interaktív Vámműhelyen részt vesznek a NAV közép és alsó fokú szervek vezető munkatársai is és a nap előadói. Gazdálkodók, tagvállalatok tájékoztatója vám, adó, jövedéki, termékdíj kérdések. Új kezdeményezésként a vámműhely második felében, két szekcióban történik az aktuális vámszakmai kérdések megvitatása

  • A szekció: utólagos vámellenőrzések
  • B szekció: gazdasági vámeljárások engedélyezése, elszámolása

A konferencia részvételi díja változatlan: 84.000 Ft + 27 % ÁFA (a Magyar Vámügyi Szövetség rendes tagjainak 70.000 ? Ft + 27% ÁFA, egyéni tagjainak 77.000 ? Ft + 27% ÁFA ), mely magában foglalja a szállást két éjszakára 2 ágyas fürdőszobás szállodai szobában, svédasztalos reggelit, 5 főétkezést, a szünetekben büfét, valamint a konferencia anyagát.

Az 1 ágyas elhelyezés 2 éjszakára 14.000 Ft + 27% ÁFA felárral igényelhető. Utazás egyénileg!

1 napos konferencia részvételi díja: 20.000 Ft + 27 % ÁFA, szállás nélkül.

A konferenciával kapcsolatban érdeklődni a Magyar Vámügyi Szövetség Titkárságán a 238-0054 és a 06/30-206-1305 mobilszámon, jelentkezni az info@vamszovetseg.hu e-mail címen, illetve a 238-0054 fax számon lehet.

Letöltés:

Adjon visszajelzést!