A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság november 13-15. között tartja 21. éves kongresszusát. Az 500 fős rendezvény programjának összeállítása már most elkezdődött. Érdemes már most csatakozni a tudásmegosztást és kapcsolatépítést segítő találkozóhoz előadásötletével!

Előadásokat, témákat keresünk az év legnagyobb ellátási lánc menedzsment konferenciájára

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság november 13-15. között tartja 21. éves kongresszusát. Az 500 fős rendezvény programjának összeállítása már most elkezdődött. Érdemes már most csatlakozni a tudásmegosztást és kapcsolatépítést segítő találkozóhoz előadásötletével!

Mutassa be bevált gyakorlatait, ossza meg tapasztalatait!

Ha olyan új módszert, innovatív megoldást talált ki vagy alkalmazott, ami újdonság még a szakmában, büszkélkedjen el vele! Szóljon a legszélesebb szakmai közönséghez! Fókuszban az ellátási láncok, a beszerzés, a termelés, a logisztika és minden ami, ide kapcsolható a csomagolástól az IT-megoldásokig.

A rendezvényre gyártó, termelő, kereskedő vállalatok logisztikai, termelési és beszerzési vezetőit, logisztikai szolgáltatókat, tanácsadókat várunk.

Regisztrálja előadás ötletét az MLBKT 21. éves kongresszusára az ide kattintva letölthető űrlap elküldésével!

Adjon visszajelzést!