Társaságunk a stagnáló és néhol igen komoly kihívást jelentő gazdasági környezet ellenére is elkötelezett az ellátási lánc mentén dolgozó szakemberek iránt. Kérjük, ha lehetősége van rá, idén támogassa személyi jövedelemadója egy százalékával a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaságot!

Nagy segítség lehet az 1%!

Társaságunk a stagnáló és néhol igen komoly kihívást jelentő gazdasági környezet ellenére is elkötelezett az ellátási lánc mentén dolgozó szakemberek iránt.

A kapcsolatépítés és tapasztalatszerzés céljával szervezzük a vállalatlátogatásokat, a Logisztika Napját, támogatjuk tagozataink működését, állítjuk össze hírlevelünket és a Logisztikai Híradó számait, készítjük felméréseinket, szervezzük képzéseinket és veszünk részt a Logisztikai Egyeztető Fórum munkájában.

Nagy erőbedobással ötletelünk új programok kialakításáról, miközben előkészítjük az év nagy eseményét, az MLBKT novemberi kongresszusát.

Azzal a dilemmával küzdünk nap mint nap, hogy miként szolgáltassunk többet, hasznosabbat tagjainknak és a szélesebb közönségnek, miközben egyre nehezebb a nonprofit tevékenységeket újabb bevételi források nélkül folytatnunk.

Kérjük, ha lehetősége van rá, idén támogassa személyi jövedelemadója egy százalékával a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaságot!

Adószámunk: 18009413-2-42Adjon visszajelzést!