A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság és a Budapesti Corvinus Egyetem nyílt napot szervez a logisztikai és a beszerzési másoddiplomás képzésein, amelyen az érdeklődők bepillanthatnak egy-egy folyamatban lévő képzésbe.

Nyílt nap a Budapesti Corvinus Egyetem logisztikai és beszerzési másoddiplomás képzésein

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság és a Budapesti Corvinus Egyetem nyílt napot szervez a logisztikai és a beszerzési másoddiplomás képzésein, amelyen az érdeklődők bepillanthatnak egy-egy folyamatban lévő képzésbe.Két futó szakirányú képzésünkbe engedünk bepillantást:

Helyszín

Budapesti Corvinus Egyetem
1093 Budapest, Fővám tér 8.

Bővebben az oktatókról

Beszerzés informatikai támogatása

Szabó ÁkosSzabó Ákos, az Electool Hungary Kft. ügyvezetője, tréner

2003 óta külső szakértőként és előadóként beszerzési tevékenységek és beszerzési elektronikus rendszerek témában tart előadásokat. Oktat többek között a Budapesti Corvinus Egyetem, az MLBKT, az IIR, a Budapesti Műszaki Egyetem Mérnöktovábbképző Intézete, a System Media Kft. és a Diamond Top Consult Kft. képzésein. Korábban munkatapasztalatot szerzett kereskedelmi területen igazgatóként, majd központi beszerzési igazgatóként, 2001-2003 között a MOL beszerzési vezetője volt. 2003-tól saját vállalkozásában nyújt szolgáltatásokat, tanácsadási tevékenységet a szakmának. Főbb szakterületei az elektronikus beszerzés és az indirekt beszerzés.

Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának vezetőségi tagja.

 

További információk

MLBKT Titkárság
1061 Budapest, Király u. 12.
Tel./Fax: 1/267-8740, 1/267-9619
E-mail: Csepely Krisztina, krisztina.csepely@logisztika.hu

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Maximális létszám: 10 fő mindkét óralátogatás esetében.

Adjon visszajelzést!