Becske Ödön, a CO-OP Hungary Zrt. logisztikai központjának vezetője érkezik előadást tartani az Ifjúsági Tagozathoz, az inspiráló szakmai estre sok szeretettel várunk minden hallgatót és pályakezdő szakembert.

Becske Ödön (CO-OP Hungary Zrt. logisztikai központjának vezetője) előadása fiatal logisztikusoknak

Becske Ödön, a CO-OP Hungary Zrt. logisztikai központjának vezetője érkezik előadást tartani az Ifjúsági Tagozathoz, az inspiráló szakmai estre sok szeretettel várunk minden hallgatót és pályakezdő szakembert. Előadónk bemutatja majd nekünk tapasztalatokban gazdag életpályáját logisztikusként, kiemelve, hogy milyen feladatokkal, kihívásokkal szembesült munkája során, és milyen új kihívásokkal szembesül a mai változó körülmények között.

Időpont

2013. június 3., hétfő, 16.30-18.00

Helyszín

MLBKT Titkársága, 1061 Budapest, Király u. 12., Földszinti tárgyalóterem

Házigazda: Edelényi Anna, az MLBKT Ifjúsági Tagozatának vezetője


Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT Ifjúsági Tagozat tagjainak, illetve további érdeklődő nappali tagozatos hallgatók számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 30 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra május 31-ig van lehetőség írásban a rendezveny@logisztika.hu címen.

Adjon visszajelzést!