A Logisztikai Híradó Karrier rovatából ajánljuk.

Karrierhírek

A Logisztikai Híradó Karrier rovatából ajánljuk.

Pálmai AntalPálmai Antal (E.ON) eddig az E.ON Hungária Csoport beszerzési vezetőjeként dolgozott, ebben a minőségében minden magyarországi beszerzés hozzá tartozott. Az E.ON jelentősen átalakítja a globális beszerzési szervezetét, erősödik a központosítás a beszerzésben, és a nemzetközi kooperáció. Az átalakítás során kompetencia központokat (Center of Competence ? CoC) hoztak létre, amelyeken belül Global Category Teamek koordinálják a különböző termékek és szolgáltatások beszerzését. Így Antal az E.ON SE (anyavállalat) esseni központjában az indirekt beszerzési CoC-ban a HR szolgáltatások, munkavédelem, utaztatás és flotta beszerzésekért felelős Global Category Teamet vezeti április 1-től. A pontos titulusa Head of Global Category Management HR, Travel and Fleet.

Gondáné Borbély BeatrixGondáné Borbély Beatrix (Sanofi) 2012. január 1-től látja el a Sanofi magyarországi beszerzési szervezetén belül a Beruházások és Karbantartások Beszerzésének vezetését, amely feladatkör 2013. március 1-vel kibővült a Keleti Régió országaival is, azaz Csehországgal, Lengyelországgal, Romániával, Törökországgal, Oroszországgal és Szaud-Arábiával. Feladata hatékonyan közreműködni a globális stratégiák implementálásában, regionális stratégiákat kialakítani, mindenhol növelni a beszerzési hozzáadott értéket. Elmondása szerint nagyon érdekes és izgalmas a feladat, mert a különböző nemzeti kultúrák áthidalása mellett, bizonyos vállalati kulturális különbségeket is át kell hidalnia, nem is beszélve a fizikai távolságokról.

Mondovics JánosMondovics János (Bonitat Kft.) kezdeményezésére megalakult a Magyar Innovációs Szövetség Logisztikai Tagozata. A Magyar Innovációs Szövetség február 6-i ülésén döntött a Logisztikai Tagozat megalakításáról és megbízták egy évre Mondovics Jánost a tagozat vezetésével, a szervezési és vezetési feladatok ellátásával.
A tagozat a magyar logisztikai kultúra intenzív fejlesztési eszközrendszere számára szeretne kedvezőbb feltételrendszert elérni, harmonizálva az EU RDI programjával, melynek projektjei várhatóan az új költségvetési periódusban (2014-) indulnak el.

Czakó ErzsébetMagyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült dr. Czakó Erzsébet PhD. a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar tanszékvezető egyetemi docense, a Vállalatgazdaságtan Intézet igazgatója a határainkon túl is számon tartott versenyképességi kutatásaiért, a kiemelkedő oktatói, szakmai-közéleti és publikációs tevékenysége elismeréseként.

Szabó AndrásUgyanebben a kitüntetésben részesült dr. Szabó András PhD. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar tanszékvezető egyetemi docense. Gratulálunk az elismerésekhez!

A teljes cikk elolvasható a Logisztikai Híradó 2013/2. számában.
Előfizetéssel kapcsolatos információk >>

Adjon visszajelzést!