Az MLBKT Lean Tagozata szakmai nyílt napot szervez a National Instruments debreceni gyárába, ahol megismerkedhetnek a cég lean kultúrájának kiépítésével, fenntartásával és irodai területekre való kiterjesztésével.

Vállalatlátogatás a National Instruments debreceni gyárába

Az MLBKT Lean Tagozata szakmai nyílt napot szervez a National Instruments debreceni gyárába, ahol megismerkedhetnek a cég lean kultúrájának kiépítésével, fenntartásával és irodai területekre való kiterjesztésével.

Időpont

2013. május 30., csütörtök, 10.00-14.00

Helyszín

4031 Debrecen, Határ út 1/a.

Megközelítés

Gépkocsival: Budapest felől érkezve az M3-as, majd az M35-ös autópályán haladva Debrecenig. A “Nyugat-i” kihajtónál elhagyva az autópályát Debrecen irányába fordulni. A körforgalmat továbbra is Debrecen irányában elhagyva rátérünk a Kishegyesi útra. Kb. 1700 méter után, ezen út jobb oldalán található az NI Hungary Kft.
Tömegközlekedéssel: A Budapest-Nyugati pályaudvarról 6.13-kor induló Holló IC-vel 8.53-kor lehet Debrecen Nagyállomásra érkezni. Innen a helyi 42, 42Y, 43Y jelzésű autóbuszokkal lehet megközelíteni a céget (menetrend: http://www.dkv.hu/hu/menetrend, utazási díj: http://www.dkv.hu/hu/utazasi-dijak), a Pósa utcai megállónál kell leszállni. A megállótól 3-4 perc gyalogosan a cég.
Parkolás: ingyenes a National Instruments Hungary Kft. nyitott parkolójában.

Program

9.45 Érkezés
10.00 Cégbemutatkozás – Dr. Ábrahám László ügyvezető igazgató
10.20 Az NI lean kultúrájának és lean office tevékenységének bemutatása
11.00 Kávészünet
11.15 Lean office area látogatás
11.45 Gyárlátogatás
13.00 Kérdések/válaszok

Előadók

Anderné Rádai Katalin, beszerzésvezető

Németh Krisztián, lean feladatokért felelős vezető

A National Instrumentsről

Az NI azonnal használatba vehető szoftverekkel ? mint például az NI LabVIEW ? és moduláris, költséghatékony hardverekkel látja el ügyfeleit világszerte. Az austini (Texas, USA) székhelyű NI több mint 6850 főt foglalkoztat, és több mint 40 országban van közvetlenül jelen.

Az NI Kelet-Európán belül elsőként Lengyelországban képviseltette magát közvetlenül, azóta pedig további 6 országban van jelen, Lengyelországon kívül Csehországban, Szlovéniában, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Szerbiában, amelyek közül Budapestre került a régió értékesítési központja. A National Instruments Kelet-Európai Értékesítési és Marketing Központja összesen 13 országnak nyújt szakmai támogatást (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Montenegró, Macedónia, Albánia, Bosznia és Hercegovina, Románia és Bulgária). Az National Instruments Hungary Kft. 2002 óta minden évben részt vesz a Legjobb Munkahely Felmérésben, ahol minden alkalommal az első 40 helyezett között volt. 2012-ben, az európai Legjobb Munkahely Felmérésben a 6. helyezést érte el.
A National Instruments 2001-ben Magyarországon, Debrecenben nyitotta meg az első tengeren túli gyárát. Ma a gyár több mint 1100 alkalmazottnak a munkaadója, illetve itt történik a cég teljes hardver gyártásának több mint 95%-a.
A National Instruments emberközpontú vállalat, amely nemcsak vásárlóira, partnereire és részvényeseire fordít kiemelt figyelmet, de munkatársaira is. Élettel teli és innovatív vállalati kultúrát épített ki, olyan jövőt formáló eszközöket biztosít a mérnökök és tudósok számára, amellyel jobbá teszik a világot, csökkentik a környezeti terhelést és igyekeznek jobbá tenni a közösséget, ahol dolgoznak és élnek. Nagy hangsúlyt fektetnek a dolgozói elégedettségre, az emberekkel való bánásmódra és az irántuk érzett felelősségre. A National Instruments számos piacképes és személyre szabott juttatást kínál dolgozóinak. Meggyőződésük, hogy munkatársaik képezik a vállalat alapját, elkötelezettségük és energiájuk nélkül a cég nem tudná elérni céljait. Az elmúlt 12 évben a FORTUNE magazin a National Instruments-t a legjobb 100 munkahely közé választotta Amerikában.

A rendezvény létszámkerete betelt!

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A látogatáson fényképet, videofelvételt készíteni tilos. Maximális létszám 25 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 10.000 Ft+áfa/fő. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2013. május 28-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra szintén május 28-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni. Számlaszám: K&H Bank 10200823-22223876-00000000

Adjon visszajelzést!