A bizalom fogalmával, értelmezésével és az üzleti életben játszott szerepével kapcsolatban még sok a nyitott, meg nem válaszolt kérdés. Ezeket a kérdéseket feszegeti az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának következő rendezvénye, Bizalom az üzleti kapcsolatokban címmel.

Bizalom az üzleti kapcsolatokban ? Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának nyílt rendezvénye

A bizalom kérdése általában véve is igen aktuális témakör. Ezt igazolja az MLBKT elmúlt évi kongresszusa, amely a Bizalom köré épült, valamint számos más szakmai rendezvény és publikáció ebben a témában, amelyek pozitív visszhangot keltettek. A bizalom fogalmával, értelmezésével és az üzleti életben játszott szerepével kapcsolatban ugyanakkor még sok a nyitott, meg nem válaszolt kérdés.

Ezeket a kérdéseket feszegeti az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának következő rendezvénye, Bizalom az üzleti kapcsolatokban címmel. A rendezvény egy rövid, a témába vágó felméréssel kezdődik, mely segít ráhangolódni a témakörre. A felmérésben való részvétel természetesen önkéntes. A felmérésben résztvevők a későbbiekben visszacsatolást kapnak az egyetemen e témában készülő kutatási program eredményeiről is.

Ezt követően Gelei Andrea, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense tart vitaindító előadást.

Időpont

2013. június 4., kedd, 17.00-19.00

Helyszín

MLBKT Titkársága melletti 252-es tárgyalóterem
1061 Budapest, Király u. 12. (Hungaropharma Székház)

Előadó

Gelei Andrea, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem

Házigazda: Kemendy Nándor, az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának elnöke

Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjáról

A klub 2002. október 17-én alakult az MLBKT tagozataként. Tagságához számos jelentős nagyvállalat beszerzési vezetője és a hazai oktatás néhány jeles képviselője csatlakozott. Fórumot nyújtanak a területen működő gyakorlati szakemberek és oktatók számára.

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 25 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 10.000 Ft+áfa/fő. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2013. május 31-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. Költségmentes lemondásra szintén 2013. május 31-ig van lehetőség (írásban a rendezveny@logisztika.hu címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni. A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni. Számlaszám: K&H Bank 10200823-22223876-00000000

Adjon visszajelzést!