A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság és a Budapesti Corvinus Egyetem  2013. június 6-án bemutatónapot tart, ahol a résztvevők betekintést nyerhetnek az egyetem logisztika és ellátási lánc menedzsment és beszerzési menedzsment másoddiplomás képzéseibe.

Bemutatónap a Budapesti Corvinus Egyetem posztgraduális képzéseiről

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság és a Budapesti Corvinus Egyetem  2013. június 6-án bemutatónapot tart, ahol a résztvevők betekintést nyerhetnek az egyetem logisztika és ellátási lánc menedzsment és beszerzési menedzsment másoddiplomás képzéseibe.

Ezen a napon, ha csak rövid időre is, újra iskolapadba ülhet, és aktív résztvevője lehet képzéseinknek. A program során lehetősége lesz feltenni kérdéseit a képzés szervezőinek, oktatóinak, illetve a leghitelesebb forrásból, volt hallgatóinktól is tájékozódhat.

Nem tudja eldönteni, megéri-e befektetni szakirányú továbbképzéseinkbe? Ön logisztikus, beszerző, raktárvezető vagy netán HR-es? Komoly karriercéljai vannak, vagy csak rendszerezni szeretné tudását? Saját magának vagy kollégáinak keres szakmai továbbképzést?

A programon betekintést nyerhet képzéseink színvonalába, az oktatott témák sokszínűségébe, megismerheti oktatóink felkészültségét és a képzések légkörét is.

Jöjjön el a bemutatónapra, és garantáltan választ kap minden kérdésére!

Időpont

2013. június 6., 13:30-18:00

Helyszín

Budapesti Corvinus Egyetem
1093 Budapest, Közraktár u. 4-6.

Program

13.30-13.40 Dr. Gelei Andrea, BCE, a Logisztika és ellátási lánc menedzsment továbbképzés szakirány felelőse köszönti a résztvevőket

13.40-13.45 Borai Erika (operations manager, Festo Kft.) a logisztikai képzésünk volt hallgatójaként csinál kedvet a tanuláshoz

13.45-14.15 Halászné dr. Sipos Erzsébet (BCE), aki Szállítmányozás és nemzetközi logisztika témában tart előadást

14.15-14.45 Virág Imre Vezetői kompetenciák témában tart bemutatót

14.45-15.15 Dr. Könczöl Erzsébet (BCE) Vállalati stratégia című tárgyunkat mutatja be

15.15-16.00 kávészünet és kötetlen beszélgetési lehetőség

16.00-16.30 Werle Zoltán a beszerzés területére kalauzol és a Beszerzési teljesítménymérés rejtelmeibe enged bepillantást

16.30-17.00 Dr. Bóna Krisztián Készletgazdálkodás témában fog bemutató órát tartani

17.00-tól kötetlen beszélgetés, lehetőség a kérdések feltételére

Bemutatkozó oktatóink

Halászné dr. Sipos Erzsébet, egyetemi docens

Halászné Dr. Sipos ErzsébetA Budapesti Corvinus Egyetem Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszékének több évtizedes oktatói tapasztalattal rendelkező tanára, aki számos ma a szakmában fontos pozíciót betöltő egykori hallgató mentora volt. A BCE saját programjain kívül többek között az MLBKT-BCE közös posztgraduális képzésében is a kezdetektől tanít. Főbb területei: nemzetközi szállítmányozás és logisztikai szolgáltatások, nemzetközi logisztika menedzsment, logisztikai szolgáltatási tevékenységek, jövedelem- és árpolitika, lakossági szolgáltatások, közlekedés-gazdaságtan, közlekedési tarifák, eurologisztika. Az MTA Logisztikai Osztályközi Bizottság tagja.

Dr. Könczöl Erzsébet, egyetemi docens

Dr. Könczöl ErzsébetA Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetének oktatója, a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. vezérigazgató-helyettese. Erzsébet számtalan egyetemi graduális és posztgraduális képzésben oktatott az évek során, jellemzően vállalati stratégia, vállalatgazdaságtan és üzleti tervezés témában. Vállalati gyakorlati tapasztalatot szerzett korábban többek között az Ernst&Young Kft. vezetési tanácsadási üzletág igazgatójaként vagy a Nemzetközi Bankárképző Központ Rt. vezérigazgatójaként. Ezen kívül a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Kuratóriumának is tagja.

Dr. Bóna Krisztián, senior tréner, tanúsított logisztikai szakértő, a BME Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék tanszékvezető helyettese és oktatója

Dr. Bóna KrisztiánKrisztián fenti munkáin kívül az Adversum Kft. logisztikai rendszertervezője is, s oktat az MLBKT és a Corvinus Egyetem által fémjelzett logisztikai menedzser posztgraduális képzésén is, illetve az MLBKT és az Adversum Kft. kihelyezett vállalati tréning programjaiban. Fő szakterülete a logisztikai rendszerek tervezése és modellezése, ezen belül is a raktár- és készletgazdálkodás, illetve a kereslet-előrejelzés és szükséglettervezés. Az elmúlt években, illetve jelenleg is számos sikeres vállalati logisztikai rendszerfejlesztési projekt vezető szakértője, illetve projektvezetője.

Virág Imre, személyzeti tanácsadó

Virág ImreTöbb mint 20 éves vállalati gyakorlattal rendelkező oktatónk korábban a MÁV-START Zrt. általános vezérigazgató-helyettesi posztját töltötte be. Pályafutása során több cég, illetve cégcsoport személyzeti igazgatójaként, emberi erőforrás fejlesztésért felelős vezetőjeként szerzett tapasztalatokat, többek között a teljes Electrolux Csoport stratégiai toborzásáért volt felelős Stockholmban. Oktat a SzIE-n, a a BCE-MLBKT közös logisztikai posztgraduális programjának vezetői kompetenciák c. tárgyában. Tanácsadóként a személyügyi kérdések kezelése, a humán folyamatok átfogó menedzsmentje, kompetencia menedzsment, a humán kontrolling, az elkötelezettség menedzsment és a kulcs ember menedzsment képezik kiemelt szakterületeit.

Werle Zoltán, senior beszerzési tanácsadó és oktató

Werle Zoltán

Oktatónk 1996-2008-ig állt a Magyar Telekom Beszerzési Igazgatóságának élén, megvalósítva a centralizált és elektronizált beszerzést és logisztikát. 2008-2012 között a MÁV Zrt. társasági szolgáltatások igazgatójaként a beszerzésektől a kifizetésekig terjedő folyamat elektronizálását valósította meg. Oktatóként több éve tevékenykedik az MLBKT, az IIR és a Budapesti Corvinus Egyetem programjaiban. Főbb oktatott témái a beszerzési kontrolling és teljesítménymérés, beszerzési tevékenységek, alapkérdések, beszerzési trendek. Az MLBKT, valamint Beszerzési Vezetők Klubjának elnökségi tagja. Jelenleg saját tanácsadó cégében, a ZOWE Consulting Kft-ben tevékenykedik.

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Maximális létszám: 25 fő. A bemutató napon gyakorlati szakembereket fogadunk (nem hallgatói státuszú), vállalatonként maximum két fő erejéig.Túljelentkezés esetén a regisztráció sorrendjében fogadjuk a jelentkezőket, s az érdeklődőket várólistára helyezzük.Visszamondás esetén a várólista sorrendjében fogadjuk az érdeklődőket. Kérjük, amennyiben jelentkezik, de valamilyen okból mégsem tud megjelenni a rendezvényen, azt írásban, május 31-ig jelezze a krisztina.csepely@logisztika.hu címen.

További információk

MLBKT Titkárság
1061 Budapest, Király u. 12.
Tel./Fax: 1/267-8740, 1/267-9619
E-mail: Csepely Krisztina, krisztina.csepely@logisztika.hu

Adjon visszajelzést!