A BUSINESS EXPO Magyarországon és egész Kelet-Európában egyedülálló kiállítás, mely a kis-, és középvállalkozások üzletmenetének fellendítését tűzte ki céljául.

Business Expo: A hatékony vállalati együttműködés személyes fóruma

A BUSINESS EXPO Magyarországon és egész Kelet-Európában egyedülálló kiállítás, mely a kis-, és középvállalkozások üzletmenetének fellendítését tűzte ki céljául.

A BUSINESS EXPO ? Üzleti Megoldások Fóruma ebben az évben október 1-3. között, megújult formában kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kifejezetten szakmai jellegű rendezvény egy helyen, egy időben mutatja be a kis-, és középvállalkozásoknak a különböző típusú üzleti megoldásokat.

A kiállítás három napja a teljes KKV szektor problémakörét feltérképezi, biztosítva a cégvezetők üzletmenet során felmerült kérdéseire a megoldást.

A BUSINESS EXPO kapcsán a HUNGEXPO több fontos szakmai partnerrel is együttműködik. A kiállítás stratégiai együttműködő partnere a Napi Gazdaság, a rendezvény első napján az egyik legnagyobb őszi szakmai konferenciáját szervezi meg, Vállalkozásfejlesztés témában.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a kiállításon tanácsadással segíti a KKV szektort. Az MLBKT október 2-án ?Beszerzési és logisztikai megoldások börzéje? rendezvényt tart hatékonyság és költségcsökkentés témában.

Egyidejű rendezvények: BUDATRANSPACK (csomagolóipar és logisztika), PRINTEXPO (nyomdaipar és digitális technológia), BUSINESS TRAVEL SHOW (üzleti utazók és utaztatók kiállítása)

A négy kiállítás egy helyen, a G pavilonban kapott helyet, így a látogatók egy belépéssel több kiállítást is megtekinthetnek, valamint látogathatják a kapcsolódó szakmai programokat is.

A kiállításcsokor október 1-3-ig, naponta 10-17 óráig várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.Ha az Ön cégének, vállalkozásának van a kis-, és középvállakozások problémáira megoldást kínáló terméke vagy szolgáltatása, akkor legyen Ön is kiállítója ennek az egyedülálló rendezvénynek. Várjuk jelentkezését!

Bővebb információ: www.businessexpo.hu

business_expo_budapest

Adjon visszajelzést!